علی کریم پور نطنزی امروز ۲۱ مردادماه در حاشیه بازدید از برخی واحدهای صنعتی بروجرد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سال گذشته ۵۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در کشور احیا شد که امسال نیز مقرر شده هشت هزار واحد راکد به چرخه تولید باز گردد.
وی تصریح کرد: مدل احیای این واحدها متفاوت است و واحدهای احیاگر باید کنار واحدهای احیاجو باشند تا به نتیجه برسد که تیم احیاگر باید در زمینههای مالی، حقوقی و فنی، بازاریابی مهارت داشته باشد.
دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی کشور خاطرنشان کرد: واحدهای ورشکسته ابتدا باید مسائل ورشکستگی آن بررسی و مالک آن مشخص و در مراحل و فازهای مختلف برنامهریزی شود تا احیا صورت گیرد.
کریم پور بیان کرد: در این مدل از احیای واحدهای تولیدی، تسهیلات بهصورت مستقیم به واحد نمیدهیم بلکه باید واحد احیاگر و احیاجو مراحل احیا را با هم سپری کنند.
وی ادامه داد: اتفاقات خوبی در استان لرستان و شهرستان بروجرد رخ داده و امروز از واحدهای صنعتی خوبی بازدید شد که یکی از آنها حول و محور کاشی و سرامیک بود.
دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی کشور اظهار کرد: برای این مجموعه کاشی و سرامیک قول مساعد دادیم ولی مدل احیا آن متفاوت است.
کریمپور تصریح کرد: تمام این واحدها در تأمین مالی مشکل دارند که در ابن مدل از احیا چهار مقوله در نهضت احیا مدیریت مدنظر بوده که شامل مدیریت مجموعه، حقوقی و بانکی که مشاورههای حقوقی داده شود، حوزه فنی و یکی هم حوزه اصلی تأمین مالی است.
وی خاطرنشان کرد: روشهای جدید مالی باید دنبال شود تا واحدهای بیشتری بتوانند با قدرت بیشتری احیا شوند.
انتهای پیام
نظرات