• جمعه / ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402052012412
  • خبرنگار : 50177

سرپرست جهاد دانشگاهی استان خبر داد:

ذخیره‌سازی ۱۷۰۰ نمونه خون بندناف در لرستان/ تشکیل ۶۵۰۰ پرونده زوجین نابارور در جهاد دانشگاهی

ذخیره‌سازی ۱۷۰۰ نمونه خون بندناف در لرستان/ تشکیل ۶۵۰۰ پرونده زوجین نابارور در جهاد دانشگاهی
۱۷ شهریور آمل

ایسنا/لرستان سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: جهاد دانشگاهی استان قدم‌های موثری در حوزه‌های مختلف استان برداشته است.

دکتر فرهاد فرامرزیان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز خرم‌آباد در مصلی این شهر با بیان اینکه جهاددانشگاهی مولود مبارک انقلاب و جزء معدود رویش‌های انقلاب اسلامی است، افزود: این نهاد انقلابی با هدف گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه و به منظور خودکفایی، توسعه، رشد فرهنگی و گسترش طرح‌های کاربردی تاسیس شده است.

وی اضافه کرد: این نهاد برخاسته از انقلاب اسلامی در طول ۴۳ عمر خود توانسته در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی، فناوری و نانوفناوری قدم‌های بزرگ و موثری در کشور بردارد.

ورود ۵ تا ۱۰ درصد مهارت‌ آموختگان در جهاد دانشگاهی به بازار کار

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه این نهاد در استان نیز از بدو تاسیس تاکنون از قافله خدمت در کشور عقب نمانده و توانسته گام‌های موثری بردارد، افزود: یکی از دستاوردهای این نهاد انقلابی در لرستان بخش آموزش کوتاه مدت است که شامل برگزاری دوره‌های ضمن خدمت برای وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های دولتی، نهادهای عمومی و غیردولتی، برگزاری دوره‌های آزاد پزشکی، پیراپزشکی، زبان، کامپیوتر و ...است.

این مسئول یادآور شد: به طور متوسط سالانه بین پنج تا ۱۰ هزار نفر ساعت در جهاد دانشگاهی آموزش کوتاه مدت را فرا می‌گیرند که از این تعداد بین پنج تا ۱۰ درصد وارد بازار کار می‌شوند.

فرامرزیان ادامه داد: جهاد دانشگاهی لرستان به فراخور نیاز شهرستان‌های استان اقدام به تاسیس مراکز آموزشی کرده که در حال حاضر دو مرکز بروجرد و کوهدشت فعال هستند.

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه بنا داریم در سایر شهرستان‌های لرستان نیز این مراکز آموزشی راه‌اندازی شود گریزی به اقدامات فرهنگی در این واحد زد و اضافه کرد: در حوزه فرهنگی بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه جهاد دانشگاهی می‌تواند جوانان تحصیل‌کرده و دانش آموخته کشور را هدایت کرده و آنها را به پختگی برساند قدمهایی خوبی در لرستان برداشته‌ایم.

وی تصریح کرد: در این راستا جهاددانشگاهی لرستان اقدام به تاسیس سازمان دانشجویان کرده و فعالیت‌هایی مانند کادرسازی، تربیت نیروی کارآمد و اثرگذار انجام داده و با حمایت و هدایت دانشجویان نوآور، متعهد، خلاق، دغدغه‌مند، خودجوش، باورمند به نظام و آرمان‌های امام راحل، انقلاب اسلامی و  ولایت‌فقیه و مسئولیت‌پذیر توانسته در مسیر نوآوری و پیشرفت آنها به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب جامه عمل بپوشاند.

ترویج فرهنگ خودباوری در جامعه توسط رسانه‌های جهاد دانشگاهی 

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان در ادامه صحبت‌هایش تصریح کرد: جهاد دانشگاهی لرستان در تحقق بندگام دوم انقلاب، جنگ شناختی و ترکیبی، بسترسازی جهت ترویج ارزش‌های متعالی و فرهنگ انقلابی توانسته از طریق دو رسانه ایسنا و ایکنا، به ترویج فرهنگ خودباوری از طریق ایجاد بستر حمایت از نخبگان، متخصصان و ... اقدام کرده است.

فرامرزیان همچنین با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه پژوهشی گفت: معاونت پژوهشی این واحد بر اساس پتانسیل و ظرفیت‌های استان در قالب سه مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی، مطالعات شهری و دفتر نمایندگی بند خون بند ناف رویان فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی لرستان با داشتن ۳۰۰۰ متر مربع فضای گلخانه‌ای و ۲.۶ هکتار فضای باز اقدام به راه‌اندازی مزرعه گیاهان دارویی در بام لرستان کرده، افزود: عمده‌ترین فعالیت تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی لرستان در بخش تولید انواع نشاء، اسانس‌ و عصاره گیری و ارائه این محصولات است.

این مقام مسئول از آمادگی کامل این نهاد جهت  ارائه خدمات به تمامی دستگاههای اجرایی و فعالین حوزه شهرک‌های گلخانه‌ای خبر داد و بیان کرد: این محصولات جهاد دانشگاهی لرستان به استان‌هایی نظیر خوزستان، کردستان، گیلان، سیستان و بلوچستان، اصفهان، فارس و خراسان رضوی صادر می‌شود.

ذخیره سازی ۱۷۰۰ نمونه خون بندناف در لرستان

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان به دیگر حوزه فعالیت این واحد اشاره کرد و گفت: دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان در سال ۱۳۸۹ در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی لرستان راه‌اندازی و تاکنون بیش از ۱۷۰۰ نمونه خون بند ناف استان توسط این دفتر ذخیره‌سازی شده است.

فرامرزیان اضافه کرد: عمده فعالیت‌های مرکز خدمات تخصصی مطالعات شهری جهاد دانشگاهی لرستان تهیه طرح‌های پژوهشی با محوریت مطالعات گردشگری، طرح‌های هادی روستایی، مطالعات شهری و منطقه‌ای، مخاطرات محیطی، تهیه بانک‌های اطلاعاتی برای دستگاه‌های کارفرمایی مانند استانداری، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان هواشناسی، اداره کل میراث فرهنگی و  شرکت آب منطقه‌ای است.

استقرار ۴۱ واحد فناور در مرکز رشد جهاد دانشگاهی لرستان

وی همچنین در خصوص فعالیت‌های مرکز رشد جهاد دانشگاهی  لرستان با بیان اینکه این مرکز به دنبال جذب صاحبان ایده و فکر و هدایت و راهنمایی آنان در تبدیل ایده‌های آنان به محصول تجاری‌سازی و تولید انبوه است، تصریح کرد: ۴۱ واحد در این مرکز مستقر هستند که زمینه فعالیت آنها صنعت، فناوری اطلاعات، عمران، تجهیزات پزشکی، برق و کشاورزی است.

سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: مرکز رشد جهاد دانشگاهی علاوه بر حمایت از این واحدها دوره‌های آموزشی مرتبط و طرح‌های توانمندسازی را برای آنها برگزار کرده است.

تشکیل ۶۵۰۰ پرونده زوجین نابارور در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان

وی به فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری در جهاد دانشگاهی لرستان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه این مرکز در سال ۹۷ بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جمعیت، توسط جهاد دانشگاهی استان تاسیس شد، اظهار کرد: خوشبختانه راه‌اندازی این مرکز تحول بزرگی در حوزه سلامت و بهداشت و درمان ناباروری لرستان و سایر استان‌های غربی کشور ایجاد کرد و زندگی بسیاری از خانواده‌هایی که چشم انتظار فرزند هستند را شیرین کرده است.

فرامرزیان به خدمات مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی لرستان اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر این مرکز مجموعه‌ای کامل با کادر مجرب است و به لحاظ تجهیزات و نیروی انسانی جزو مراکز شاخص درمان ناباروری محسوب می‌شود؛ تاکنون بیش از ۶۵۰۰ پرونده زوج‌های نابارور در این مرکز تشکیل شده است.

وی گفت: درصد موفقیت در این مرکز درمان ناباروری ۶۰ درصد بوده و این گامی بزرگ در جهت رفع مشکل ناباروری  چه در استان و چه استان‌های همجوار نظیر کرمانشاه، ایلام، خوزستان و همدان است.

همچنین سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان در خصوص فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی این واحد گفت: ۴۶۹ دانشجو در مقطع کاردانی و در رشته‌های مددکاری اجتماعی، تربیت مربی پیش دبستانی، فناوری اطلاعات، برنامه‌سازی، کامپیوتر، نرم‌افزار، امور بانکی، عمران، نگهداری و مرمت ساختمان، معماری شهری، باغبانی، گیاهان دارویی، حسابداری مالی، حقوق قضایی، علوم ثبتی و علوم فرهنگی و ۴۶۷ نفر در مقطع کارشناسی و در رشته‌های مددکاری اجتماعی، تربیت مربی پیش دبستانی، مدیریت شعب بانک، مهندسی، فناوری اطلاعات ، مهندسی عمران، ساختمان سازی،حقوق قضایی، علوم ثبتی و مدیریت امور فرهنگی در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha