حمزه کرایلو در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: خبرنگاران پیش قراول تبیین موضوعات کلان کشور و به نوعی زبان گویای جامعه در مواجهه با ساختارهای اجتماعی کشور هستند.
وی ارتباط با رسانهها را یک فرصت دانسته و افزود: ما معتقدیم فرصتهای بیبدیل و ظرفیتهای زیادی در حوزه خبرنگاران وجود دارد، رسانهها میتوانند با اخبار خود عامل ایجاد وحدت بوده و در جامعه امیدآفرینی کنند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان با اشاره به اینکه رسانهها نقش بسیار مهمی در ایجاد فرهنگ مهارتآموزی و کار در خانوادهها ایفا میکنند، افزود: اگر فرهنگ خانوادهها نسبت به رویکرد مهارتی تغییر کرده و تنها به دنبال مشاغل اداری نباشند، مهارتآموزی با موفقیت و سرعت بیشتری در جامعه انجام خواهد شد.
کرایلو تعداد مربیان فنی و حرفهای استان گلستان را ۱۲۰ نفر اعلام کرد و گفت: مربیان فنی و حرفهای گلستان از سطح مهارتی بالایی برخوردار هستند و به واسطه قدرت علمی آنها فنی و حرفهای گلستان تا به امروز در عرصههای ملی و جهانی رتبههای خوبی را کسب کرده است.
وی از تدوین سند ائتلاف مهارتی استان با مشارکت ۳۱ دستگاه اجرایی در استان خبر داد و افزود: در نتیجه این اقدام مهارتآموزی نیز در کنار مسائل مهم استان نظیر تنش آبی، مسکن، گردشگری و کشاورزی جز اولویتهای استان قرار گرفت.
رشد ۵۰ درصدی مهارت آموزی در مراکز فنی و حرفهای گلستان
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان گلستان ادامه داد: در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۲ بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ساعت و در سال ۱۴۰۰ نیز پنج میلیون نفر ساعت از آموزشهای فنی و حرفه ای بهره بردند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ بیش از ۵۰ درصد رشد داشته است.
کرایلو با اشاره به اینکه تا پیش از دولت سیزدهم، تنها دو مرکز آزمون آنلاین در استان گلستان وجود داشت، گفت: در دولت جدید تعداد مراکز آزمون آنلاین استان به ۱۱ مرکز افزایش پیدا کرده و علاوه بر آن یک مرکز سنجش صلاحیت علمی در استان وجود دارد که در این مرکز زمان صدور گواهینامه از ۴۵ روز به هفت روز کاهش پیدا کرده است.
وی از ایجاد مرکز مهارتی نوین با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال از محل منابع استانی و ملی در استان خبر داد و افزود: این اقدام نیاز استان گلستان در حوزه مهارتهای نوین نظیر هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، برنامهریزی موبایل و غیره که نیاز مشاغل آینده استان است را تأمین میکند.
این مقام مسئول از میزبانی استان گلستان در مسابقات فناوری اطلاعات خبر داد و افزود: یکی از تلاشهای استان در این حوزه، دائمی بودن دبیرخانه مسابقات فناوری اطلاعات در گلستان است که در تاریخ (۲۵ بهمن ماه) میزبان ۲۵ استان در گلستان خواهیم بود.
کرایلو با بیان اینکه در تمامی ۱۴ شهرستان استان گلستان حداقل یک مرکز فنی و حرفهای وجود دارد، افزود: نهضت کارگاه مهارتآموزی در روستاها تحت عنوان گام دوم انقلاب به طور جدی در روستاهای استان دنبال میشود.
مدیرکل فنی و حرفهای گلستان با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۳ روستای استان گلستان زیر چتر مهارتهای آموزشی قرار گرفتهاند، گفت: با هدف جلوگیری از مهاجرت روستاها نهضت مهارت آموزی در همه روستاهای گلستان اجرا میشود.
وی ادامه داد: سه مرکز فنی و حرفهای شامل، مرکز فنی و حرفهای مراوه تپه، مرکز فنی و حرفهای خواهران گنبدکاووس و مرکز تربیت مربی خانببین در هفته دولت در سال جاری افتتاح میشود.
این مقام مسئول از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مراکز فنی و حرفهای استان در سفر اخیر ریاست جمهور به استان خبر داد و افزود: تلاش کردیم آموزشهای مهارتی استان را به سمت مباحث نوین کشاورزی و نیاز واقعی مردم استان سوق بدهیم.
مدیرکل فنی و حرفهای گلستان با اشاره به طرح «کهاد» و «نخلستان» ویژه دانشجویان و فارغالتحصیلان گفت: این طرح با هدف ارتقای ظرفیت اشتغالپذیری آنان از طریق اجرای دورههای مهارتی در حوزه نوآوری، کارآفرینی فناوریهای نوین یا دانش بنیان اجرایی می شود.
انتهای پیام
نظرات