طرح تحول ۲۰۲۰ با هدف کنترل کاهش آسیبهای اجتماعی، ارتقاء سطح برخورداری در مناطق کم برخوردار با همافزایی بین دستگاهی و هم محلی و همسایگی اجرا می شود با استفاده از ظرفیت محلی گام برمیدارد.
"علی آقا محمدی" عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بازدید از این نمایشگاه، اظهار کرد: در ۲۰۲۰ محله که در سراسر کشور مد نظر قرار گرفت محرومیت زدایی و توانمندسازی شده است. همچنین محلههای کم برخوردار مازندران هم با مشارکت نهادهای مسئول این طرح اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه انسجام اولیه به وجود آمده است اما قابلیت آن را دارد که کارها با سرعت بیشتری پیش برود ،خاطرنشان کرد: زیر ساختهای اولیه به وجود امده در زمینه مسکن، اشتغال، تغذیه، سلامت، تحصیل، ورزش، فرهنگ و مذهب هفت هدف توانمند سازی محلات ۲۰۲۰ است که امیدواریم مازندران بهعنوان استان توانمند در این حوزه معرفی شود.
اینمسئول با اشاره به اینکه بودجه های ستاد توانمند سازی در داخل نهادها است وحمایت کامل و همه جانبه از طرحها میشود، تصریح کرد: ستاد توانمندسازی موافق نامه برای بیمه سلامت ش میلیون ایرانی را دریافت کرد.
وی ادامه داد: در یک سال ۵۰۰۰و در سال بعد ۶۰۰۰ میلیارد تومان به بیمه سلامت پرداخت می شود که بیماران صعبالعلاج نیز دراین ردیف قرار دارند.
سید محمود حسینی پور استاندار مازندران نیز گفت: طرح ۲۰۲۰ یکی از اتفاقات مهم با توجه به نگاه دولت به محرومیت زدایی در کشور است.
وی از شناسایی ۵۶ محله آسیب پذیر در مازندران خبر داد و گفت: با توجه به نقش ویژه بهزیستی؛ کمیته امداد، هلال احمر و سپاه در حال تلاش هستند و با این انسجام، مازندران میتواند مانند لشکر ۲۵ کربلا خط شکن باشد.
حسینیپور با بیان اینکه دربحث مسکن ملی مناطق کم برخوردار مورد توجه قرار دارند، گفت: در توانمند سازی مناطق اسیب دیده مردمی سازی کار مورد تاکید ما قرار دارد.
نمایشگاه طرح ۲۰۲۰ با ۳۰ غرفه به مدت سه روز در سالن سلمان هراتی فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گشایش یافت و بازدید برای عموم ازاد است.
انتهای پیام
نظرات