ذبیحالله ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اقلیم کوهستانی، ترانزیتی، کشاورزی و دشتهای پهناور تیران و کرون، اظهار کرد: امکانات اطفاء حریق وضعیت مطلوبی ندارد و برای آتشسوزیهای مسکونی گسترده و حوادث بزرگ بیابانها پاسخگو نیست.
وی افزود: شهرداریها و دهیاریهای این شهرستان کمترین امکانات آتشنشانی را دارند و همین موضوع در امدادرسانی چالش ساز شده که تنها با توسعه تجهیزات و کمک به افزایش ایستگاهها میتوان به این موضوع پاسخ داد.
دبیر ستاد مدیریت بحران تیران و کرون ادامه داد: وجود شهرکهای صنعتی، حوادث جادهای، دشتها و بیابانهای گسترده، سکونتگاههای مردمی و تنوع واحدهای صنفی ضرورت توسعه زیرساختها و افزایش نیروی انسانی را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه گرمای هوا در بسیاری از شهرها و روستاهای کشور باعث آتشسوزی مراتع شده، خاطرنشان کرد: حریق در این شهرستان محتمل بوده و تاکنون چنین سابقهای داشتهایم ولی امکانات اطفاء آن وجود ندارد.
ابراهیمی با بیان اینکه در گذشته بالگرد برای خاموش کردن آتش اعزام شده، یادآور شد: برای انجام این عملیات نیازمند زمان بوده و اینگونه دامنه حریق وسعت بیشتری را در بر میگیرد.
دبیر ستاد مدیریت بحران تیران و کرون، پیشبینی باند فرود بالگرد برای حوادث ترافیکی، آتشسوزی و کوهستان را ضروری خواند و گفت: در این خصوص جانمایی صورت گرفته، اما اقدام اساسی آن انجام نشده تا اینکه یک ایستگاه مدیریت بحران هوایی در این منطقه پیشبینی شود.
ابراهیمی با بیان اینکه دهیاران آموزشهای اولیه اطفاء حریق و الزامات مدیریت بحران را فرا گرفتهاند، گفت: این کار برای اقدامات موردی و حوادث کوچک کارساز خواهد بود، اما در شرایط سخت بحرانی نیازمند تیم توانمند و همچنین امکانات مجهز و لازم هستیم.
وی ایجاد شبکه مدیریت بحران در این شهرستان را راهکار اساسی برای مواقع بحرانی اعلام و اظهار کرد: چند نقطه باید مجهز به امکانات شوند تا در شرایط حساس به یکدیگر کمک کنند و این کار با همکاری تیمهای مدیریت بحران شهرستانهای مجاور به دلیل مسافت طولانی و کمبود تجهیزات در همان مناطق امکانپذیر نیست و باید برای تقویت زیرساختهای تیران و کرون مسئولان کشوری حمایت کنند.
انتهای پیام
نظرات