• پنجشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402051912040
  • خبرنگار : 50604

مدیرکل فناوری اطلاعات گلستان خبر داد؛

افتتاح پروژه فیبر نوری گلستان در سفر رییس جمهور/ کار چندساله در ۲۰ روز انجام شد

افتتاح پروژه فیبر نوری گلستان در سفر رییس جمهور/ کار چندساله در ۲۰ روز انجام شد

ایسنا/گلستان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان از اتصال فیبر نوری در شهر گرگان و اتمام فاز اول این پروژه در کل شهرهای استان خبر داد.

سید حامد قدس علوی ظهر پنجشنبه ۱۹مرداد ماه ۱۴۰۲ در بازدید از دفتر ایسنای گلستان و در گفت‌وگو با معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، سردبیر و هیئت تحریریه خبرگزاری ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره «شهید صارمی» که به «روز خبرنگار» موسوم شده، اظهار کرد: پروژه فیبر نوری یکی از پروژه‌های بزرگ در شهر گرگان است که با همکاری و تعامل شهردار گرگان اجرا و در کمتر از یک ماه ۱۶۰ کیلومتر حفاری در شهر گرگان انجام شد.

وی با اشاره به اینکه فاز اول (حفاری و کابل کشی فیبر نوری) و فاز دوم (رهاسازی و  اتصال فیبر) در شهر گرگان به اتمام رسیده است، گفت: این پروژه را در سفر ریاست جمهور به استان گلستان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گلستان با بیان اینکه پروژه فیبر نوری در ۱۴ شهرستان و ۳۵ شهر استان گلستان اجرا می‌شود، گفت: در حال حاضر فاز اول پروژه فیبر نوری از مجموع ۳۵ شهر در ۳۳ شهر انجام شده و فقط در شهرهای گنبدکاووس و بندرگز باقی مانده است که تا ابتدای شهریور به پایان خواهد رسید.

قدس علوی با توضیح اینکه سرعت کابل نوری ۵۰ تا ۶۰ برابر کابل مسی بوده و این تغییر نسل زیرساختی با برای اولین بار در استان اتفاق افتاده است، افزود: کمترین پروژه‌ای در استان گلستان داریم که در این مدت کوتاه و به صورت هم زمان در همه شهرها انجام شده باشد.  

افتتاح پروژه فیبر نوری گلستان در سفر رییس جمهور/ کار چندساله در ۲۰ روز انجام شد

وی اعتبار پروژه فیبر نوری در استان گلستان را ۹۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و اضافه کرد: اجرای این پروژه در کشورهای اروپایی هشت تا ۱۰ سال طول می‌کشد، اما با عزم وزیر ارتباطات در کشور ما این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۴ به پایان خواهد رسید.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه در سفر ریاست جمهور اتصال فیبر نوری در شهر گرگان و پوشش کل شهرهای استان گلستان رونمایی می‌شود، افزود: ۹۷ درصد روستاهای گلستان دارای حداقل یک پوشش اینترنت هسند و تنها سه درصد روستاهای صعب العبور استان که از نظر جاده دسترسی و تأمین زیرساخت عملیات با مشکل مواجه هستیم فاقد پوشش اینترنت هستند.

۱۰۰ درصد روستاهای استان گلستان تحت پوشش اینترنت قرار می‌گیرند

قدس علوی از تحت پوشش  اینترنت قرار گرفتن ۱۰۰ درصد روستاهای استان گلستان تا انتهای فصل پاییز خبر داد و اضافه کرد: تلاش می‌کنیم شرایطی را فراهم کنیم که تمامی روستاهای استان گلستان حداقل یک نوع پوشش اینترنت و یک ارتباط صوت داشته باشند

وی با بیان اینکه استان گلستان از نظر پوشش صوت دومین استان کشور است و تمامی شهرهای استان گلستان از نظر صوت و دیتا وضعیت مطلوبی دارند، افزود: در حال حاضر در کل کشور ۶۰۰ سایت «فایو جی (۵G)» راه اندازی شده است و در فاز بعدی انتقال تکنولوژی (۴G) به (۵G) در شهرها و سپس روستاها اجرا خواهد شد.

این مقام مسئول از انتقال فیبررسانی تا سال آینده در تمام روستاهای ۱۰۰ خانوار خبر داد و افزود: با این اقدام شکاف دیجیتالی شهرها و روستاها را کاهش و تغیر نسل از کابل مسی به فیبر نوری را گسترش می‌دهیم.

افتتاح پروژه فیبر نوری گلستان در سفر رییس جمهور/ کار چندساله در ۲۰ روز انجام شد

قدس علوی از اجرای سامانه پنجره واحد هوشمند دولت برای اولین بار در استان گلستان خبر داد و افزود: تمامی خدمات دولت در این سامانه  تجمیع شده و فقط با یک شماره موبایلی که به نام افراد است، احراز هویت شده و با دریافت کد امنیتی یکبار مصرف، مردم به دنیایی از اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر سه هزار خدمت و زیر خدمت در سامانه پنجره واحد هوشمند ارائه می‌شود، گفت: خدمات زیادی نظیر ثبت نام دانش‌آموزان خرید کتاب، استعلام بیمه و... از طریق این سامانه به راحتی و در منزل قابل اجرا است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با بیان اینکه در حاضر حاضر شهرداری و استانداری گلستان به پنجره هوشمند دولت متصل شدند، افزود: به دنبال این نیستیم که همه دستگاه‌ها به سامانه وصل شوند و تنها دستگاه‌هایی که تصمیمات استانی و شهری گرفته به سامانه متصل و کار مردم را تسهیل می‌کنند.

قدس علوی با اعلام اینکه پروژه پنجره واحد مدیریت زمین نیز برای اولین بار در استان گلستان اجرا می‌شود، گفت: این یک پروژه بی‌نظیر است که از زمین خواری، رانت، امضای طلایی و تغییرات کاربری غیرقانونی جلوگیری می‌کند.

وی توضیح داد: در این سامانه نقشه‌های زمین ۲۷ دستگاه اجرایی بارگذاری شده و تنها با بارگذاری مشخصات درخواست شده به صورت رایگان و کمتر از یک ربع ساعت استعلام زمین گرفته می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: این سامانه از طریق ماهواره خیام که مجهز به هوش مصنوعی بوده و هر پنج روز یکبار به صورت خودکار و با هوش مصنوعی عکسبرداری می‌کند، اراضی را رصد و در صورت مشاهده تغییرات کاربری، مراتب را به دستگاه مربوطه ارجاع و سپس بازرسان به منطقه مراجعه می‌کنند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری استان گلستان با بیان اینکه پنجره مدیریت واحد زمین از زمین خواری و کوه خواری  جلوگیری می‌کند، افزود: ناظر این سامانه دادگستری گلستان و رئیس مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده که مسائل فنی آن بر عهده وزارت ارتباطات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha