• چهارشنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402051811133
  • خبرنگار : 71415

مهمات خوشه‌ای هم اثری بر دیوار دفاعی مستحکم روس‌ها ندارد

مهمات خوشه‌ای هم اثری بر دیوار دفاعی مستحکم روس‌ها ندارد

یک فرمانده ارشد ارتش اوکراین اعتراف کرد، تلاش‌های نیروهایش برای در هم شکستن مواضع روسیه با استفاده از بمب‌های خوشه‌ای دریافتی از واشنگتن راه به جایی نبرده است.

به گزارش ایسنا، آناتولی خارچنکو، فرمانده یک واحد مهم شناسایی در ارتش اوکراین اعتراف کرد، تلاش‌های نیروهای او برای آنکه با استفاده از بمب‌های خوشه‌ای دریافتی از آمریکا مواضع قوای روسی را تصرف کنند به شکست انجامیده است.

این فرمانده اوکراینی به روزنامه وال استریت ژورنال گفت: "بمب‌های خوشه‌ای تسلیحات خوب و موثری هستند. اما مواضع روس‌ها بسیار مستحکم و عمیق است و آنها سریعا راه‌های مقابله را یاد می‌گیرند."

این در حالی است که رسانه‌های آمریکایی نوشتند، مهمات خوشه‌ای که واشنگتن با وجود ممنوعیت‌ها و حساسیت‌های بین‌المللی به کی‌یف عرضه کرده در ضدحمله اوکراین علیه روسیه محوریت پیدا کرده‌اند.

به نوشته وال استریت ژورنال، نیروهای اوکراینی تلاش زیادی داشته‌اند با استفاده از مهمات خوشه‌ای (مهماتی که قبل از اصابت کردن به هدف، انبوهی از ریزبمب‌ها را در فضای گسترده‌تر پخش می‌کنند) مواضع دفاعی روسیه همچون سنگرها و صفوف خودروهای نظامی آن را در هم بشکنند.

شبکه فاکس نیوز نیز در گزارشی نوشت، ضد حمله ادعایی اوکراین علیه قوای روسی،‌ به دلیل برخورد کردن به مقاومت محکم روسیه، کند شد و میادین مین گسترده روس‌ها نگذاشته که اوکراینی‌ها با تانک‌های دریافتی از غرب آنها را از موضعشان جابجا کنند.

خارچنکو به وال استریت ژورنال گفت، هنگامی که نخستین بار مهمات خوشه‌ای به دست اوکراین رسید، ارتش اوکراین از آنها علیه گروه‌های متراکم نیروهای پیاده‌نظام روسیه استفاده کرد اما نیروهای روسی بلافاصله یاد گرفتند که در پشت استحکامات خود پراکنده شوند.

مهمات خوشه‌ای جدیدترین مورد از جریان تسلیحاتی است که آمریکا در طول جنگ در اوکراین به کی‌یف عرضه کرده است. دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا تاکنون بالغ بر ۱۱۰ میلیارد دلار کمک امنیتی را برای اوکراین از زمان شروع حمله روسیه در فوریه ۲۰۲۲ به این کشور فرستاده است.

تصمیم بایدن برای ارسال مهمات خوشه‌ای برای اوکراین جنجال زیادی هم در خود آمریکا و هم در میان متحدان آمریکایی به وجود آورد و انگلیس و اسپانیا در زمان اعلام این تصمیم با آن مخالفت کردند.

بیش از ۱۲۰ کشور کنوانسیون منع مهمات خوشه‌ای را که بر مبنایش استفاده، تولید، انتقال و ذخیره مهمات خوشه‌ای بنا به دلایل بشردوستانه ممنوع می‌شود امضا کرده‌اند اما آمریکا، اوکراین و روسیه جزو امضاکنندگان این معاهده نیستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۵-۱۹ ۲۳:۵۶

خوب روسیه که بمب های خوشه ای کشنده تری داره و اگر شروع کرد ب استفاده گسترده و ناباورانه از این سلاح غیره اینکه دودش تو چشم مردم و کشوره اوکراین میره و سوده سرشار و چند برابره قیمت معمولی ان ب جیب کمپانی های اسلحه سازی امریکایی که سهامدارانش همان نمایندگان قبلی و فعلی مجلس سنا و کنگره هستند و دست اندرکاران کاخ سفید چه سودی و نفعی برا اوکراین و مردمش داره ؟؟؟؟ خوب یعنی رهبران و نخبگان اوکراینی تا این اندازه احمق و کودن هستند که اینها را درک نکنند ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۲۱ ۲۱:۰۴

سلام حسین آقا. تاریخ ثابت کرده اروپایی جماعت در ظاهر انسان دوست هستند اما در باطن از سگ هار وحشی تر و درنده ترند حالا چه غرب باشه و چه شرق، آمریکاها هم که اروپایی هستند و خوی وحشی گری بدتر از بقیه دارند.حالا هم بجان همدیگر افتادند چند سال دیگه علیه کشور آسیایی یا آفریقایی متحد میشن

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۱۹ ۲۳:۵۷

پوتین سه برابر خوشه ای بزن به اکراین تا ادب بشن ناتو رو به مرزهاتون نیارن

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۲۰ ۱۴:۰۲

این آمریکا که همیشه آتش جنگ در کشورهای دیگر را برای فروش تجهیزات جنگی و پیشرفته وآزمایش آنها را شعله ور می سازد وشرکت های آمریکا هستند که سود سرشاری را به جیب می‌زنند