• سه‌شنبه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402051710398
  • خبرنگار : 50035

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

ایسنا/همدان استاندار همدان با بیان اینکه خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند، اعلام کرد: خبرنگاران به ذات متعهد و توانا هستند و آینده روشنی دارند بنابراین باید نیروهای خوب توسط روابط عمومی‌ها شناسایی و هر یک در حوزه‌های مرتبط معرفی و جذب شوند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد امروز ۱۷ مرداد با حضور در دفتر ایسنا، خبرنگاری را حرفه و مسئولیتی سخت دانست و اظهار کرد: خبرنگاران مخاطرات جانی بسیاری در مسیر انجام وظیفه حرفه‌ای خود تجربه می‌کنند.

وی با بیان اینکه یکی از افتخارات همدان این است که در عرصه خبرنگاری پتانسیل و ظرفیت‌های بالایی دارد و این را به فال نیک می‌گیریم، ادامه داد: ازدیاد این نیروی جوان و با پتانسیل و ظرفیت بالا مقطعی بوده و در گذشته نبوده و مشخص نیست با وضعیت رشد جمعیت و به پیری گراییدن آن در آینده چطور باشد.

قاسمی‌فرزاد با تأکید بر اینکه در عرصه خبررسانی و اطلاع‌رسانی ظرفیت بسیار خوبی وجود دارد، تصریح کرد: باید در مقابله و مواجهه با هجمه دشمن و سیاه‌نمایی‌ها به جنگ با دشمن بپردازیم.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: دشمنان تلاش دارند سیاه‌نمایی، یأس و ناامیدی را در کالبد جامعه پمپاژ کنند که باید با استفاده از تعالیم ارزشمند قرآنی که ریشه و سابقه بسیار کهن در کشور ما دارد و در سال‌های بعد از انقلاب تبلور داشته و تقویت می شوند، مقابله کنیم.

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

وی به ایثار جوانانی که برای حفظ این ارزش‌ها به شهادت رسیدند، اشاره و مطرح کرد: بهتر است خبرنگاران علاوه بر کسب تخصص در حوزه کاری خود، در رشته های مورد علاقه‌شان نیز به تحصیل بپردازند و جذب مجموعه‌های استان شوند چراکه این قشر ظرفیت جوان، فعال و با احساس مسئولیت هستند.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه تکنیک و تاکتیک باید توأم باشد، یادآور شد: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند اما اصولا گرایش به اخبار منفی بنا به ذات یا القائات که بیشتر القائات فضای مجازی و دشمن است، وجود دارد.

وی افزود: باید توجه خاصی به حفظ تمدن و رشد فرهنگ ایرانی-اسلامی داشته باشیم و در این جهت هر یک از خبرنگاران را به عنوان سرمایه درنظر بگیریم و آنها را در مسیری قرار دهیم که رشد پلکانی و اجتماعی داشته باشند چراکه از ظرفیت بالایی برخوردارند.

استاندار همدان با تأکید بر اینکه باید به رشد خبرنگاران کمک کنیم تا پویا حرکت کنند، اظهار کرد: ظرفیت‌های خوبی در بین خبرنگاران داریم که به ذات متعهد و توانا هستند و آینده روشنی دارند بنابراین باید نیروهای خوب توسط روابط عمومی‌ها شناسایی و هر یک در حوزه‌های مرتبط معرفی و جذب شوند.

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

استاندار همدان: خبرنگار باید ذائقه مردم را شیرین کند

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha