جبار کوچکینژاد در گفتوگو با ایسنا با اشاره به فرارسیدن چهلوسومین سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از نهادهایی است که بعد از انقلاب به فرمان امام(ره) در دل دانشگاه ایجاد شد و توانست بعد از ۴۰ سال اقدامات بسیار خوبی را در حوزههای علمی تحقیقاتی و پژوهشی اجرایی کند.
وی با اشاره به نقشآفرینی جهاد دانشگاهی در یافتههای فناورانه کشور گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی با حمایت از جوانان نخبه توانسته در حوزههای مختلف حلقههای علمی را به هم وصل کند و بسیاری از بخشهای مختلف کشور را با یافتههای علمی به حرکت و جنبش درآورد.
کوچکینژاد یافتههای علمی نظیر سلولهای بنیادین، رویان، نفت و گاز را از جمله تولیدات علمی شاخص در جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: علیرغم برخی محدودیتهایی که در جهاد دانشگاهی ایجاد میکنند، این نهاد توانسته همچنان با قوت و قدرت به کار خود ادامه دهد و اقدامات قابل توجهی را ارائه نماید.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس در خصوص تعامل جهاد دانشگاهی با مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در طول این سالها با تعاملی که بین مجلس و جهاد دانشگاهی وجود داشته، سعی بر این بوده تا در حوزههای بودجهای و استانی حمایتهای لازم از جهاد دانشگاهی انجام گیرد و جهاد دانشگاهی هم توانسته امتیازات خوبی را کسب نماید که همچنان ادامه دارد.
کوچکینژاد با برشمردن ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در استان، گفت: گیلان با توجه به اینکه از ظرفیت پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی برخوردار است، میتواند بسیار تخصصی در حوزه پسماند، آلودگی رودخانهها، زیست دریایی، جنگل، آب و آبزیان ورود کند.
این نماینده مجلس یازدهم با اشاره به اینکه محور فعالیتهای جهاد دانشگاهی رویکرد جهادی در عرصه های علمی است، بیان کرد: جهاد دانشگاهی با توجه به یافتههای علمی که در حوزههای مختلف دارد، هر جایی که نظام به حرکت انقلابی در عرصه علم نیاز دارد توانسته اقدامات خوبی را در دانشگاه و جامعه رقم بزند.
انتهای پیام
نظرات