احسان حسینی معصوم در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از آسیب های نوپدیدی که نوجوانان این استان را تهدید می کند، فضای مجازی است.
وی توضیح داد: متاسفانه با شیوع کرونا، افزایش استفاده نوجوانان از تلفن های همراه، ورود آن ها به فضای مجازی و نصب فیلترشکن ها موجب شد تا در معرض خطر قرار گیرند.
حسینی معصوم، مصرف مواد مخدر را یکی دیگر از آسیب های اجتماعی بیان کرد که تعدادی از نوجوانان این استان را تهدید می کند و افزود: متاسفانه سن اعتیاد کاهش یافته و از سوی دیگر تمایل نوجوانان برای مصرف مواد مخدر از مواد سنتی به صنعتی گرایش یافته که بسیار خطرناک است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر در حال حاضر در بیشتر خانواده ها پدر و مادر با یکدیگر کار می کنند و این امر سبب شده تا تعدادی از خانواده ها به علت مشغله زیاد کاری از فرزند خود غافل شوند.
این مقام مسئول تصریح کرد: در همین راستا کارگاه های آموزشی در ارتباط با اینکه والدین، بچه های خود و فرزندان فرزند خود را بشناسند، برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته، در سال گذشته اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و فساد اخلاقی آسیب هایی بوده اند که استان را تهدید می کرد.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان شمالی با اشاره به اجرای طرح مشارکت اجتماعی ایران (مانا) در استان گفت: این طرح در مناطق حواشی شهر برای قشر نوجوان به منظور تقویت مطالبه گری آن ها به روش قانونمند برگزار می شود. در راستای اجرای این طرح در سال گذشته ۱۱۱۸ نفر آموزش دیدند که ۴۳ میلیون تومان در آن هزینه شد.
حسینی معصوم در پاسخ به این سوال که آیا اجرای این طرح ها بازدهی خوبی نیز دارد؟ گفت: اجرای این طرح ها به موسسات واگذار می شود اما متاسفانه برخی از این موسسات هستند که فقط به دنبال نفع شخصی خود بوده تا طرحی را دریافت کنند و درآمدی برای خودشان داشته باشد.
وی افزود: زمانی این طرح ها بسیار تاثیرگذار خواهند بود که موسسات در اجرای آن خیلی به دنبال نفع شخصی نباشند و هدف آن ها به طور واقعی، رفع آسیب اجتماعی باشد.
انتهای پیام
نظرات