به گزارش ایسنا، علی محمودی در خصوص روند فعالیت این شرکت، گفت: در سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۰ موفق به جذب سرمایه شدیم و توانستیم خط تولید خود را در دانشگاه شهید بهشتی راهاندازی کنیم.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، مجوز دانشبنیانی این شرکت صادر شده است، یادآور شد: ما برای تولید این کامپوزیت از فناوری رنگ ذاتی بهره بردیم که در این روش ثبات رنگ کامپوزیت تولیدشده ارتقاء یافته است؛ چرا که در این روش با استفاده از فیلر نانوهیبرید، رنگ در هنگام پخت به کامپوزیت اضافه میشود.
محمودی خاطر نشان کرد: بـا اسـتفاده از ایـن فنـاوری جدیـد ذرات رنـگ بـه صـورت یکنواخـت در کل مـاده پراکنده میشوند و این روش موجب شده که کامپوزیت تولید شده در عین حفظ خواص نوری فوقالعـاده از دام و کیفیت بالا برخوردار است.
مدیرعامل این شرکت با بیان این موضوع که پیش از این تمام نیاز کامپوزیت کشور از طریق واردات تامین میشد، گفت: در سالهای ۹۱ تا ۹۷ حدود ۱۳ تن کامپوزیت وارد کشور شده است. چنین واردات بیرویهای هزینه بسیار زیادی را برای دولت به بار آورده است. در حال حاضر ما برای ۱۰ درصد از نیاز بازار برنامهریزی کردهایم و اگر اقبال عمومی خوب باشد، خط تولید ما ظرفیت برطرف کردن تمام نیاز کشور را نیز دارد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی با اشاره به قیمت بالای محصولات وارداتی، افزود: ما محصولاتی با کیفیت A تولید میکنیم، در حالی که قیمت آنها در حد محصولاتی با کیفیت B است. ما امیدواریم تا با استفاده از این روش بتوانیم بازار داخلی و حتی خارجی را در دست بگیریم.
انتهای پیام
نظرات