عادل کاظمی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به افزایش حدود ۷ درصدی مصرف برق کشور نسبت به سال پیش، گفت: با هر درجه افزایش دمای هوا، ۱۷۰۰ مگاوات به تقاضای برق در سطح کشور افزوده میشود و این افزایش در برخی از ساعات موجب ایجاد ناترازی در تولید و توزیع برق میشود.
وی از ورود ظرفیت ۷ هزار مگاواتی نیروگاههای جدید به مدار در سطح کشور خبر داد و افزود: خوشبختانه در بخش تولید انرژی گامهای بلند و موثری در سطح کشور برداشته ولی گرمای شدید موجب شده نیروگاههای آبی برای حفظ منابع آبی کشور تولید برق را کاهش دهند و مدیریت مصرف انرژی در بخشهای مختلف سادهترین و سازندهترین راهکار برای جبران این ناترازی است که خوشبختانه مشترکان برق استان و به خصوص مشترکان خانگی همکاری بسیار خوبی با صنعت برق داشتهاند.
معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان، اضافه کرد: با تلاش همکاران صنعت برق و همراهی مردم استان زنجان خوشبختانه شبکه توزیع برق استان پایدار است و این پایداری جز با همراهی مشترکان برق دستیافتنی نیست و امید است با توجه به ماندگاری هوای گرم در روزهای آینده نیز مشترکان برق با مدیریت مصرف یاریرسان ما و هممیهنان عزیزمان در استانهای گرمسیری باشند تا آنها نیز تابستان گرم را بدون دغدغه سپری کنند.
کاظمی ضمن درخواست از مشترکان برای عدم استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعات اوجبار، گفت: ساعات اوجبار روزانه در استان زنجان از ساعت ۱۱ تا ۱۷ و پیکمصرف شبانه ۱۹ تا ۲۳ است و مشترکان در این ساعات تا حد امکان از لوازم برقی پرمصرف مانند ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، اتو، ماکروفر و ... استفاده نکنند چرا که استفاده از این لوازم در ساعات اوجبار علاوه افزایش هزینه برق به دلیل نوسانات برق موجب آسیب رسیدن به لوازم برقی نیز میشود.
انتهای پیام
نظرات