• یکشنبه / ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402051508673
  • خبرنگار : 50163

انتخابات هیئت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر ابهر برگزار شد

انتخابات هیئت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر ابهر برگزار شد

ایسنا/زنجان انتخابات هیئت رئیسه جدید شورای اسلامی شهر ابهر با حضور اعضا برگزار شد.

در انتخابات برگزار شده شامگاه دیروز (۱۴ مرداد ماه) برای مشخص شدن اعضای هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر ابهر با رای اعضا، سعید بهاوری به‌عنوان رئیس جدید شورای اسلامی شهر ابهر در سال سوم انتخاب شد.

طی این انتخابات فرانک خانصنمی به عنوان نائب‌رئیس شورا، روح‌الله دودانگه به عنوان منشی اول شورا و خدیجه نوروزی نیز به عنوان منشی دوم شورای شهر ابهر انتخاب شدند.

به گزارش ایسنا، این انتخابات علاوه بر شهر ابهر در دیگر شهر این شهرستان یعنی صائین‌قلعه نیز برگزار شد که مهناز رجبی انتخاب اعضای شورای این شهر برای تصدی پست ریاست شورای شهر بود.

طی انتخابات برگزار شده در شهر صائین‌قلعه همچنین سیدرضا کاظمی به‌عنوان نائب رئیس شورا، طاهر واعظی به عنوان خزانه‌دار و مهدی معینی به عنوان منشی انتخاب شدند.

البته هنوز خبری از برگزاری انتخابات هئیت رئیسه جدید در دیگر شهر ابهر یعنی هیدج نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha