به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی کشور اظهار کرد: اگر شورای اجتماعی بخواهد به صورت معمول کار کند، کار به جایی نمیرسد. این شورا باید به صورت چابک خود را تعریف کند و اگر سازمان خود را پهن کند درگیر کار سازمانی، تشکیلات و حقوق و دستمزد خواهد شد و دیگر به ماموریت اصلی خود که رفع آسیبهای اجتماعی است کمتر توجه خواهد شد.
وی در ادامه گفت: زمان گزارش دادن به شورای اجتماعی از سوی دستگاهها باید بسیار محدود باشد تا این سازمان بتواند رصد بهنگام کند و ببیند دستگاهها نسبت به انجام وظیفهشان چگونه عمل کردهاند و اگز آنچنان که باید عمل نمیکنند، مشخص شود مشکلشان چیست.
رئیس قوه مجریه اضافه کرد: حضور افراد اصلی یا افرادی که صاحب اختیار باشند در جلسات بسیار ضرورت دارد.
رئیسی با بیان اینکه بودجه دستگاههای مسئول برای رفع آسیبهای اجتماعی بودجهای جدا از منابع و اعتبارات عمومی آنها نیست، یادآور شد: همه از جمله آموزش و پرورش، صداوسیما، سازمان زندانها و دستگاههای مشابه باید رفع آسیبهای اجتماعی را در متن همه برنامههایشان دنبال کنند و سازمان برنامه و بودجه هم موظف است نحوه هزینهکرد بودجه این بخش را با دقت پیگیری و رصد کند.
وی با تاکید بر مشارکت دادن مردم به خصوص در مناطق حاشیهای در شناسایی آسیبها بیان کرد: دوستان در بعضی جاها خیلی خوب کار کردهاند. ما باید مساله حاشیهنشینی را جدی بگیریم و از همکاری مردم هم بهره ببریم و بودجه و اعتبارات مناسب هم تخصیص پیدا کند.
رئیس دولت سیزدهم همچنین اظهار کرد: تشکیل بخش پرورشی یک کار ضروری است که تاکید حضرت آقا هم هست و آقای وزیر آموزش و پرورش باید این موضوع را دنبال کند. باید معاونت پرورشی در آموزش و پرورش فعال شود چه در بخش کلان و چه در مدارس و بخشهای مختلف.
وی ادامه داد: حضور منظم و همراه با ایده مسئولان ارشد دستگاهها در جلسات شورا و اولویتبخشی دستگاهها در بخشهای اداری در خصوص قانون عفاف و حجاب، دیگر اولویت شورای اجتماعی کشور است.
انتهای پیام
نظرات