مهران حسنی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه با توجه به تعطیلی اعلام شده از سوی دولت،استان مازندران مقصد اول سفر بوده است، اظهار کرد: بر این اساس از همان ساعات اولیه اعلام تعطیلی به دستور استاندار مازندران دو جلسه ستاد بحران و ستاد سفر در استانداری برگزار شد و توصیه های لازم جهت خدمات به گردشگران به همه دستگاهها داده شد.
وی با اشاره به دستور استاندار مبنی بر آماده باش همه دستگاههای اجرایی استان و شهرستانها، افزود: از جمله موضوعاتی همچون افزایش میزان مرغ، آرد و گوشت در استان مورد تاکید قرار گرفت.
معاون گردشگری اداره کل گردشگری مازندران تصریح کرد: دستگاههای نظارتی از جمله اداره کل صمت، تعزیرات و میراث فرهنگی نیز وظیفه نظارت را بر عهده دارند.
حسنی از حضور یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اقامت شب در استان طی روزهای ۱۰ و ۱۱ مرداد خبر داد و گفت: کنترل و نظارت از طریق دولت، تشکل ها و بخش خصوصی در حوزه سواحل و تفرجگاهها انجام شد.
وی با بیان این که ظرفیت هتلهای استان ۱۰۰ هزار نفر اقامت شب رسمی است که طی این چند روز به طور کامل تکمیل نشد.
انتهای پیام
نظرات