غلامرضا نوری قزلجه در گفتوگو با ایسنا مهمترین اولویت کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس در بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه را تامین امنیت غذایی مردم عنوان کرد و گفت: تامین امنیت غذایی در کنار توجه به حفظ منابع تولید، خاک و آب و همچنین افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی به صورت عمودی بجای توسعه افقی از جمله دیگر موضوعاتی است که در بخش کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی برنامه هفتم توسعه باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با تاکید بر مورد توجه قرار دادن افزایش بهره وری و تولید در واحد سطح در بخشهای کشاورزی و دام در برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: توجه به توسعه پایدار و حفظ محیط زیست از دیگر اولویتهای کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی است که در تلاشیم تا در مواد مختلف برنامه هفتم توسعه به آنها بپردازیم.
نوری قزلجه تاکید کرد: در زمینه محیط زیست به دنبال آن هستیم تا بگونهای عمل کنیم که فعالیتهای بخش کشاورزی چه در موضوع استفاده از کودها و سموم و چه در نحوه کشاورزی نه تنها آسیبی به محیط زیست وارد نکنند بلکه این حوزه را تقویت کنند.
به گزارش ایسنا، برنامه هفتم توسعه برنامه پنجساله (۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶) توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نظام جمهوری اسلامی ایران است. این برنامه که در قالب یک لایحه تدوین شده و شامل ۲۲ فصل و هفت بخش مختلف است که بخشهای اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی، علمی، فناوری و آموزشی، سیاست خارجی، دفاعی و امنیتی، اداری، حقوقی و قضایی را شامل میشود ۸ خرداد ۱۴۰۲ در دولت تصویب و در ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ توسط سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهوری به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.
رسیدگی به این لایحه به طور رسمی در هفته اول تیرماه در دستور کار کمیسیونهای تخصصی مجلس قرار گرفته است.
کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه ۱۷ تیر در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید و در حال حاضر نیز اعضای این کمیسیون در حال رسیدگی به جزئیات این لایحه هستند. به گفته سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه حداکثر تا اواسط مردادماه گزارش این کمیسیون برای بررسی در صحن علنی ارائه خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات