شکور صلواتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: ساماندهی سگهای بلاصاحب در سطح شهر از مطالبات شهروندان است و شهرداری سنندج از تمام ظرفیت های خود برای پاسخگویی به این مطالبه استفاده میکند اما جمعآوری و ساماندهی کامل سگهای بلاصاحب نیازمند همکاری بخشهای مختلف است.
به گفته رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج، اکیپ های زنده گیری در سطح شهر و نواحی الحاقی به صورت مستمر فعالیت و عملیات عقیم سازی، پلاک کوبی، واکسیناسیون و انگلزدایی سگ ها تحت نظارت دامپزشک همکار این سازمان انجام می شود.
وی بیان کرد: از سال گذشته تا پایان تیرماه امسال در مجموع ۳ هزار و ۳۲۶ قلاده سگ بلاصاحب در سطح شهر سنندج زنده گیری شده است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج با بیان اینکه زنده گیری ۷۸۰ قلاده سگ بلاصاحب مربوط به ۴ ماهه امسال است، ادامه داد: فرآیند عقیم سازی سگ های بلاصاحب به صورت مستمر در مراکز نگهداری سگ ها انجام و در ۴ ماهه امسال تاکنون ۱۸۰ قلاده عقیم سازی شده است.
به گفته صلواتی، سال گذشته نیز در مجموع ۷۲۰ قلاده سگ بلاصاحب در شهر سنندج عقیم سازی شده است که البته زیستبوم این حیوانات برای نگهداری بعد از عقیمسازی باید توسط محیط زیست تامین شود و دامپزشکی نیز در تهیه مواد غذایی برای این حیوانات سازمان پسماند را یاری کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶۰ تا ۱۷۰ قلاده سگ بلاصاحب در مراکز وجود دارد، گفت: هدف شهرداری از جمعآوری سگهای ولگرد و بلاصاحب، بهبود زندگی سگها با روشهای علمی، مناسب و اخلاقی، تامین آسایش، آرامش و امنیت شهروندان است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری سنندج خاطرنشان کرد: با وجود تلاش های گسترده ای که در زمینه جمع آوری سگ های بلاصاحب در سطح شهر صورت می گیرد متاسفانه سگ های بلاصاحبی که از سطح سایر شهرها و روستاها جمعآوری می شوند، شبانه به شهر سنندج انتقال داده و در میادین ورودی، بلوارهای حاشیه و مسیرهای کم تردد رهاسازی میشوند.
صلواتی با بیان اینکه سازمان پسماند شهرداری سنندج در خصوص جمع آوری و ساماندهی سگ های بلاصاحب نیازمند همکاری شهروندان، سایر دستگاهها و مجموعههای متولی به ویژه حامیان حیوانات است، گفت: همچنان که قبلا بارها اعلام کرده ایم در صورت تمایل افراد به نگهداری از سگ ها برای نگهبانی ساختمان ها، باغ ها، گله و...، این سازمان سگ های عقیم شده را در قبال تعهد نامه و فرم مشخص حاوی اطلاعات کامل به افراد متقاضی واگذار می کند.
وی یادآور شد: تعدادی از سگهایی که زندهگیری و عقیمسازی میشوند و به لحاظ بیماری مشکلی ندارند بعد از اتمام کار در محلی که جمع آوری شده رهاسازی می شوند.
انتهای پیام
نظرات