به گزارش ایسنا، با راهاندازی این ایستگاه، امکان بهرهمندی پژوهشگران از ۲۵۰ هزار کتاب و مقاله به صورت محلی در هر پایانه از طریق بیش از ۳۷۰ سامانه نرمافزاری فراهم شد.
دسترسی به بیش از ۳۰۰۰ پایگاه علمی و پژوهشی ملی و بینالمللی از قبیل الزویر، ساینس، ساینس دایرکت، اشپرینگر، آکسفورد، وایلی، نیچر و... با امکان بازیابی بیش از ۲۰۰ میلیون منبع دیجیتال از دیگر امکانات این ایستگاه است.
همچنین از طریق این ایستگاه، دسترسی به برخی پایگاههای محدود کتابخانه دیجیتال آستان قدس رضوی همچون کتابهای الکترونیکی، مقالات الکترونیکی و پایاننامههای الکترونیکی به زبانهای مختلف به صورت تماممتن برای پژوهشگران فراهم شده است.
راهاندازی ایستگاههای مطالعه دیجیتال از سیاستهای سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و دسترسی راحتتر پژوهشگران به منابع مطالعاتی با اولویت مناطق کمبرخوردار است.
کتابخانههای غیردولتی مناطق کمبرخوردار که زیرساختهای لازم برای راهاندازی ایستگاه مطالعه دیجیتال را داشته باشند، میتوانند درخواست خود را به سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ارسال کنند.
انتهای پیام
نظرات