محمدرضا یافیان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پایش صنایع بهصورت مستمر و منطبق با دستورالعملها انجام میشود و در همین رابطه سال گذشته ۲۰۲۱ پایش از واحدهای صنعتی انجام شده است که از این تعداد در ۷۰۶ مورد اخطار صادر شده است که منطبق با قانون تا پایان فصل باید تذکرات لازم بررسی و مشکلات برطرف شود.
وی تصریح کرد: در صورتیکه واحدی در بازه زمانی قانونی نسبت به اصلاح ایرادات محیط زیستی خود اقدام نکند منطبق با قانون با آن برخورد شده و جزو صنایع آلاینده بهشمار خواهد آمد و باید یک درصد از درآمد خود را از محل فروش به عنوان عوارض آلایندگی پرداخت کند.
این مسئول با بیان اینکه براساس قانون امکان اعلام نام صنایع آلاینده وجود ندارد ولی این دلیل بر این نیست که پیگیری قانونی در این رابطه انجام نشود، ادامه داد: فهرست صنایع آلاینده در سامانه ثبت و اسامی به امور مالیاتی اعلام میشود و پس از آن اقدامات قانونی سیر خود را طی میکند.
وی در پایان با اشاره به این که شهروندان مطمئن باشند که کارشناسان این ادارهکل بهصورت شبانه فعالیت واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی را پایش و کنترل میکنند، گفت: واحدهای صنعتی و معدنی که سوابق آلایندگی داشته باشند با حساسیت و بیشتر مورد رصد و پایش کارشناسان حفاظت محیطزیست استان قرار میگیرند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با واحدهای آلاینده مطابق قانون برخورد خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات