• شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402050704096
  • منبع : بنیاد ملی نخبگان

حمایت بنیاد نخبگان از ۲۰۰ مدرسه‌ محل تجمع استعدادهای‌برتر در مناطق محروم

حمایت بنیاد نخبگان از ۲۰۰ مدرسه‌ محل تجمع استعدادهای‌برتر در مناطق محروم

بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۴۰۲ از حداقل ۲۰۰ مدرسه‌ محل تجمع استعدادهای‌برتر در مناطق محروم حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، توجه به مستعدان دهک‌های پایین جامعه یکی از برنامه‌های جدی بنیاد ملی نخبگان است که آن را با همکاری وزارت آموزش و پرورش دنبال می‌کند.

برای نیل به این هدف، حمایت از جامعه نخبگانی مناطق کم برخوردار و بی‌بضاعت به عنوان یک اولویت در دستورکار قرار گرفته است.

در همین راستا بنیاد ملی نخبگان به‌منظور تحقق مأموریت و نیل به اهداف «طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب)» و در اجرای سیاست اجرایی طرح شهاب در محور «هدایت» دوره متوسطه مبنی بر «ارتقاء کیفیت تحصیل رسمی، غنی‌سازی در حوزه‌های استعدادی و پرورش مهارت‌های پایه اثرگذاری نخبگانی (خلاقیت، حل مساله، رهبری و همدلی اجتماعی)»، از توسعه کانون‌های مردمی شناسایی و هدایت مستعدان پشتیبانی می‌کند.

این طرح اهدافی چون رشد و بالندگی مستعدان در مناطق مختلف (با تکیه بر مناطق محروم) و بهره‌گیری از توانمندی‌ها و قابلیت‌های آنان در تعالی و پیشرفت متوازن مناطق مختلف کشور، متشکل شدن دانش‌آموزان مستعد در قالب کانون‌های مردمی و هویت‌بخش فعال در عرصه شناسایی، هدایت و توانمندسازی مستعدان و افزایش سهم و نقش کانون‌های مردمی (به‌مثابه حلقه‌های میانی مورد تأکید رهبر فرزانه انقلاب اسلامی) در تأسیس و فعالیت نهادهای توانمندساز و نخبه‌پرور را دنبال می‌کند.

بنیاد ملی نخبگان همچنین امسال ۱۵۰ کانون را در کشور با کمک نهادهای مردمی اعم از مراکز فرهنگی، مساجد، پایگاه‌های بسیج حمایت می‌کند؛ بنیاد همچنین حمایت فکری و حمایت مالی از کانون‌هایی که نخبگان و افراد مستعد برتر کشور را شناسایی می‌کند، در دستور کار خود قرار خواهد داد.

همچنین از مدارسی که در کل کشور از مستعدان برتر محروم پذیرایی می‌کنند و این افراد دانش آموزان آنها هستند، حمایت خواهد کرد.

به نقل از بنیاد ملی نخبگان، این حمایت‌ها شامل تأمین تجهیزات آموزشی، کمک مالی و آموزش‌های تکمیلی به معلمان آن مدارس خواهد بود و همچنین دوره‌های فرامدرسه‌ای برای دانش‌آموزان برگزار خواهد شد تا به ارتقای مهارت‌های علمی و مهارتی آنها بینجامد. در همین راستا در سال ۱۴۰۲ حداقل ۲۰۰ مدرسه محل تجمع نخبگان در مناطق محروم شناسایی و حمایت خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha