• شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402050703790
  • خبرنگار : 50177

عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد:

ضرورت برداشتن سقف کارانه برای پزشکان در مناطق محروم

ضرورت برداشتن سقف کارانه برای پزشکان در مناطق محروم

ایسنا/لرستان عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بر ضرورت برداشتن سقف کارانه برای پزشکان در مناطق محروم تاکید کرد.

دکتر یحیی ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس که با حضور دکتر شهریاری و  مسئولان ارشد کشوری و استانی پیرامون مشکلات حوزه بهداشت و درمان لرستان برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان، تجهیزات پزشکی و اورژانس و  پایگاه‌های اورژانس بین‌راهی مطرح شد و تصمیمات خوبی در یان راستا اخذ شد.

وی ادامه داد: اعضای کمیسیون بهداشت مجلس در نهایت قول دادند که نسبت به تامین اعتبار برای احداث زیرساخت‌های بیمارستان‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام اقدام شود.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: موضوع کارانه پزشکان که ۱۰ ماه تاخیر دارد نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد که تامین اعتبار شود.

ابراهیمی در خصوص کمبود نیروی انسانی در لرستان، گفت: کمیسیون بهداشت مجلس وزارتخانه را موظف کرد نسبت به تامین نیرو در اسرع وقت اقدام و بدهی شرکت‌های دارویی که مطالبه اصلی بود در  این جلسه مطرح شد.

وی با بیان اینکه مساله جوانی جمعیت و فرزندآوری، ماندگاری پزشک، ایجاد خوابگاه متاهلی دانشجویی، ایجاد خوابگاه و ساختمان مسکونی برای پزشکان و برداشتن سقف کارانه برای آنان در مناطق محروم، از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود، اظهار کرد: برای اولین بار در تاریخ استان چنین جلسه‌ای برگزار و کمیسیون بهداشت مجلس تمام قد دانشگاه علوم پزشکی لرستان را حمایت کرد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی در ادامه تسریع در روند اخذ مجوز ماده ۲۳ بیمارستان‌های دوم سلسله و دلفان، بیمارستان‌های جدید رومشکان و بروجرد به جهت قرار گیری در پیوست یک بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور، افزایش بودجه عمرانی تخصیص یافته برای بیمارستان‌های در حال احداث نیایش خرم‌آباد، رازی کوهدشت و گهر دورود در بودجه سال ۱۴۰۲، دستور خرید ۱۲ دستگاه آمبولانس، ۱۱ دستگاه خودرو شاسی بلند و تعدادی موتورلانس تجهیز شده به همراه رفع کمبود تخت‌های بیمارستانی به نسبت نرم کشوری، رفع مشکلات و موانع موجود در استخدام نیروهای درمانی که در ایام کرونا در حوزه بهداشت و درمان مشغول به ارائه خدمت بودند و تخصیص برخی تجهیزات پزشکی مانند MRI و CTSCAN به بیمارستان‌های حائز شرایط را از دیگر مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد که در این جلسه مطرح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha