• چهارشنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402050402808
  • خبرنگار : 50180

مدیرکل دامپزشکی استان:

۳۴ اکیپ دامپزشکی کرمانشاه در تاسوعا و عاشورا آماده‌باش هستند

۳۴ اکیپ دامپزشکی کرمانشاه در تاسوعا و عاشورا آماده‌باش هستند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه خدمات ویژه دامپزشکی کرمانشاه در تاسوعا و عاشورای حسینی را تشریح کرد.

حسین حیدری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه ۳۴ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی کرمانشاه برای ارائه خدمات رایگان دامپزشکی به مردم استان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی پای کار هستند، افزود: این اکیپ‌ها با حضور ۷۰ دامپزشک، پیراپزشک و روحانی برای نظارت بر عرضه و کشتار دام قربانی در استان در آماده‌باش خواهند بود.

وی با بیان اینکه اکیپ‌های دامپزشکی در زمینه‌های نظارت بهداشتی و شرعی به هیات های مذهبی و مردم خدمات‌رسانی خواهند کرد، گفت: اکیپ‌های دامپزشکی از ساعت هفت صبح تا ۱۴ روزهای تاسوعا و عاشورا در آماده‌باش بوده و آماده خدمات‌رسانی به هیات های عزاداری هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: همچنین از تمامی کشتارگاه‌های دولتی و خصوصی استان خواسته شده در کنار اکیپ‌های دامپزشکی به مناسبت تاسوعا و عاشورا خدمات‌رسانی رایگان در سطح استان داشته باشند.

 حیدری با بیان اینکه توصیه می‌شود قربانی کردن دام برای اطمینان از سلامت دام و نیز کشتار بهداشتی در کشتارگاه‌ها انجام شود، افزود: هیات های مذهبی و خانواده‌هایی که نذری دارند، در صورتی که اصرار به کشتار دام قربانی در منزل و یا معابر دارند، می‌توانند برای اعزام اکیپ‌های دامپزشکی برای معاینه، بازدید و ذبح رایگان دام‌ها در هر محلی که خودشان بخواهند، با سامانه ۱۵۱۲ تماس بگیرند.

حیدری در ادامه با اشاره به احتمال بالای شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از طریق کشتار غیربهداشتی دام، گفت: با توجه به اینکه در فصل گرم سال قرار داریم و احتمال انتقال بیماری‌های خطرناکی مثل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و ... بالا است، انتظار می‌رود هیات های مذهبی و مردم در جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از کشتار دام در معابر و منازل صرف نظر کنند.

 وی تاکید کرد: در صورتی که بنا به هر دلیل اصرار به کشتار قربانی در منزل و یا معابر باشد، افراد باید حتما از پوشش حفاظتی مانند ماسک، دستکش، عینک و لباس کار به هنگام ذبح قربانی و قطعه قطعه کردن گوشت استفاده کرده و پس از ذبح دام گوشت و آلایش خوراکی را به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha