امیرحسین نقیپور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به ذبح دام از سوی هیأت های عزاداری و برخی شهروندان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشتهای نذری و قربانی و تأمین بهداشت عمومی جامعه، اداره کل دامپزشکی استان همدان با هماهنگیهای به عمل آمده با بهکارگیری ۷۵ نفر در قالب ۳۱ اکیپ ثابت و سیار شامل ۲۰ نفر دکتر دامپزشک، ۳۸ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۱۷ نفر ناظر شرعی در سطح استان از ساعت ۷ صبح تا ۲ بعدازظهر آماده پذیرش دامهای نذری و قربانی برای نظارت بر ذبح آنها با رعایت اصول فنی، بهداشتی و شرعی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی به طور رایگان خواهد بود.
وی تأکید کرد: از شهروندان درخواست داریم با توجه به فصل گرما به منظور حفظ بهداشت محیط و سلامت مصرفکنندگان و پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، دام مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز مورد تأیید دامپزشکی تهیه و تا حد ممکن در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی کشتار کنند.
نقیپور یادآور شد: در صورت ذبح دام در منزل اگر هر گونه شک و شبهه ای در حین کشتار برای شهروندان به وجود آمد میتوانند با سامانه ۱۵۱۲ تماس گرفته تا اپراتور راهنمایی لازم را ارائه داده و در صورت نیاز دامپزشکی شهرستانها را نیز به محلی که همشهریان درخواست بازرسی دارند، ارجاع دهد.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه در حین قطعه بندی دام ذبح شده حتماً از دستکش استفاده شود، تصریح کرد: در صورت ذبح دام در منزل، گوشت باید به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال از صفر تا چهار درجه نگهداری سپس نسبت به توزیع و مصرف آن اقدام شود.
انتهای پیام
نظرات