دکتر اکرم لبیبزاده ۲ مردادماه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این شیوه یک جایگزین با طول عمر، استحکام و مزایای بسیار بالا برای دندان های از دست رفته است.
این دندانپزشک با اشاره به چگونگی بهره گیری از این روش درمانی تصریح کرد: در این درمان پایه ای از جنس تیتانیوم در درون استخوان فک قرار می گیرد و همانند ریشه دندان به استخوان فک جوش می خورد. سپس به کمک اباتمنت که یک رابط بین پایه و روکش است، روکش ایمپلنت بر روی آن قرار می گیرد.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان از افزایش سطح کیفی خدمات دندانپزشکی در مراکز وابسته به دانشگاه و خصوصا در دانشکده داندانپزشکی سمنان خبر داد و افزود: خدمات ایمپلنت دندانی درحال حاضر با سرعت و کیفیت مطلوب در دانشکده دنداپزشکی دانشگاه علو.م پزشکی سمنان در حال ارائه است.
دکتر لبیبزاده ادامه داد: بر اساس بررسیهای صورت پذیرفته و بازبینی نحوه ارائه خدمات ایمپلنت دندانی در دانشکده، اقدامات موثری در جهت افزایش سرعت و کیفیت این خدمات صورت پذیرفته است.
این عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی سمنان گفت: در حال حاضر دسترسی به این خدمات برای مردم استان سمنان تا حد بسیار مطلوبی بهبود یافته است.
وی از تلاشها و پیگیریهای مسئولان دانشگاه درراستای ارتقای کیفی خدمات دندانپزشکی تقدیر و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر پزشکان متخصص دندانپزشکی در گروههای مختلف مانند جراحی فک دهان و صورت، جراحی لثه، پروتز های دندانی و دندانپزشکی ترمیمی بر اساس برنامه هفتگی و به طور منظم آماده ارائه خدمات ایمپلنت در دانشکده دندانپزشکی سمنان هستند.
دکتر سید ابوالفضل تهی دست مدیر مرکز مطالعه و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز از برپایی آزمون غربالگری پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی در سمنان خبر داد و گفت: در مرحله اول این المپیاد، حدود دو هزار و ۵۰۰ دانشجوی علوم پزشکی از سراسر کشور به رقابت پرداختند.
مدیر مرکز مطالعه و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه ادامه داد: از این تعداد، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان میزبان ۲۹ نفر بود که ۲۲ نفر در این دانشگاه در حال تحصیل هستند و مابقی نیز دانشجویان دیگر دانشگاهها هستند که شهر محل سکونتشان سمنان است و ۹ نفر از دانشجویان ما نیز در محل سکونت خود در دیگر دانشگاه های کشور در آزمون شرکت کردند.
دکتر تهی دست ادامه داد: کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه، مدیریت نظام آموزش و سلامت، همگرایی علوم پایه، استدلال بالینی و آموزش پزشکی و... از بخش های برگزاری این المپیاد بودند.
وی یادآوری کرد: ۴۵۰ برگزیده آزمون غربالگری (اولیه) در کشور، مهر ماه امسال در مرحله نهایی پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی به صورت انفرادی و گروهی به رقابت میپردازند.
انتهای پیام
نظرات