داوود شاهسوند در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ورودی سداکباتان ۱۹.۲ میلیون مترمکعب بوده است، اظهار کرد: در سالجاری با وجود بارشهای خوب در استان، حوزه سداکباتان وضعیت مناسبی ندارد.
وی با بیان اینکه با هماهنگی شرکت آبفا کنترل خروجی از سد اکباتان صورت گرفت، تصریح کرد: ۸.۷ میلیون مترمکعب از سد اکباتان برای شرب همدان برداشت میشود این در حالیست که در سال گذشته میزان برداشت ۲۱.۳ میلیون مترمکعب بود.
شاهسوند با اشاره به اینکه ورودی سد کلان ملایر در سال جاری ۲۳ میلیون مترمکعب و خروجی آن ۱۴.۴ میلیون مترمکعب است، خاطرنشان کرد: سد کلان ملایر وضعیت قابل قبولی داشته به طوریکه ۳۷.۴ میلیون مترمکعب معادل ۸۳ درصد حجم مخزن آب دارد.
معاون حفاظت و بهرهبرداری از آب شرکت آب منطقهای استان همدان با اشاره به اینکه ۳۵ درصد از سد سرابی تویسرکان آب دارد، ادامه داد: ورودی سد سرابی ۳.۸ میلیون مترمکعب و خروجی ۲.۵ میلیون مترمکعب است.
وی با بیان اینکه در سالجاری تاکنون ۲۷۷ حلقه چاه غیرمجاز در استان همدان پلمب شده است، اظهار کرد: امسال هدفگذاری برای پلمب چاههای غیرمجاز، ۴۵۶ حلقه چاه با ۱۵.۳ میلیون مترمکعب مصرف آب بوده که تاکنون ۲۷۷ حلقه چاه با ۵.۵ میلیون مترمکعب مصرف پر شده است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری از آب شرکت آب منطقه ای استان همدان یادآور شد: از ابتدای طرح تعادل بخشی در استان همدان ۶۳۲۴ حلقه چاه غیرمجاز با برداشت ۳۳۶ میلیون مترمکعب پلمب شده است.
شاهسوند از اصلاح و تغییر پروانه ۲۰۵ حلقه چاه در استان خبر داد و گفت: امسال برنامه نصب ۶۹۱ دستگاه کنتور بر روی چاههای کشاورزی در استان وجود داشت که تاکنون ۲۶۵ دستگاه نصب شده است.
وی با بیان اینکه طیف گستردهای از انواع کنتورها بر روی چاههای کشاورزی، صنعتی و شرب نصب میشود، اظهار کرد: تاکنون ۶۶۶۱ دستگاه کنتور بر روی چاههای بهرهبرداری استان همدان نصب شده است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری از آب شرکت آب منطقهای استان همدان با اشاره به اینکه به طور میانگین ۴۰ درصد از چاههای استان مجهز به کنتور هستند، تصریح کرد: ۴۶ درصد از چاههای کشاورزی استان همدان مجهز به کنتور شدند.
انتهای پیام
نظرات