• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402050200926
  • خبرنگار : 71415

افزایش نارضایتی ژاپنی‌ها از «کیشیدا»

افزایش نارضایتی ژاپنی‌ها از «کیشیدا»

نتایج یک نظرسنجی نشان داد، محبوبیت نخست وزیر ژاپن تحت تاثیر نارضایتی عمومی در قبال روند افزایش قیمت‌ها و اجرای نامناسب یک طرح کارت شناسایی ملی جدید، به پایین‌ترین سطح خود از زمانی که او کارش را در این سمت شروع کرد، رسیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه بلومبرگ، نتایج نظرسنجی روزنامه یومیوری و شبکه "ان.ان.ان" در بازه زمانی ۲۱-۲۳ ژوئیه نشان می‌دهد، میزان محبوبیت فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن به ۳۵ درصد رسیده که ضعیف‌ترین محبوبیت ثبت شده برای او از زمانی است که او در انتخابات اکتبر ۲۰۲۱ پیروز شد.

نتیجه یک نظرسنجی دیگر که از سوی روزنامه ماینیچی برگزار و نتایجش اواخر روز یکشنبه منتشر شد، محبوبیت ۲۸ درصدی برای کیشیدا را ثبت کرد؛ رقمی که به زیر سی درصد، جایی که برای رهبران ژاپن یک خطر محسوب می‌شود، رسیده است.

اخیرا رسانه‌های ژاپنی گزارش دادند، کیشیدا اعمال تغییراتی در کابینه خود در هفته‌های آینده، با هدف تقویت سطح حمایت عمومی از خود و کنترلش بر حزب حاکم لیبرال دموکرات حدود یک سال قبل از پایان رهبری‌اش در این حزب را در نظر دارد. افت بی‌سابقه محبوبیت کیشیدا به معنی این است که گزینه فراخوان دادن برای برگزاری یک انتخابات سراسری قبل از پایان سال جاری میلادی احتمالا عایدی چندانی برای او در پی نخواهد داشت.

هر چند کیشیدا با وعده بهبود درآمد ژاپنی‌ها به نخست وزیری رسید، ۷۹ درصد از پاسخگویان نظرسنجی روزنامه یومیوری گفتند نظر مثبتی درباره برنامه دولت او برای دادن یارانه با هدف کاستن از تاثیر افزایش قیمت‌ها ندارند.

چند روز قبل یک کمیته متشکل از اعضای بخش خصوصی که به کیشیدا مشورت می‌دهد، از دولت او خواست بسته‌ای که برای کاهش قیمت‌ها در ژاپن معرفی کرده را لغو کرده و به جایش بر حمایت از قشر کم درآمد تمرکز کند. این بسته پیشنهادی بعد از آن مطرح شد که تورم ژاپن در ماه ژوئن کمی افزایش پیدا کرد.

از سوی دیگر سوءمدیریت دولت ژاپن در اجرای طرح کارت‌های شناسایی ملی جدید با امکان دسترسی به خدمات بهداشت و درمان، بهبود نظارت بر پرداخت مالیات و یارانه‌های دولت، بی‌اعتمادی ژاپنی‌ها به این دولت را تشدید کرده است. از جمله مشکلات ایجاد شده در اجرای این طرح این بوده که برخی افراد درج اطلاعات اشخاصی دیگر در کارت‌های ملی خود را گزارش کردند.

در نظرسنجی روزنامه یومیوری مشخص شد، ۵۸ درصد از پاسخگویان با استفاده از کارت‌های ملی برای دسترسی به خدمات بهداشت و درمان مخالفت کردند. تقریبا ۸۰ درصد هم گفتند، به اعتقاد آنها بررسی که دولت توکیو هم‌اکنون در این طرح انجام می‌دهد، مشکلات آن را برطرف نخواهد کرد.

همچنین مدیریت ژاپن در قبال طرح تخلیه پساب تصفیه شده نیروگاه هسته‌ای تخریب شده فوکوشیما دای-ایچی در اقیانوس نیز مورد انتقاد ژاپنی‌ها واقع شده و ۵۳ درصد از پاسخگویان به نظرسنجی ماینیچی گفتند، مقام‌ها توضیحات کافی درباره انتشار این پساب ارائه نکرده‌اند.

نظرسنجی روزنامه ماینیچی در بازه زمانی ۲۲-۲۳ ژوئیه برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha