• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402050200856
  • خبرنگار : 71234

محفوظی: وضعیت شستا بغرنج است

محفوظی: وضعیت شستا بغرنج است

نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی با بیان این ادعا که برای پس گرفتن سوالش تحت فشار بوده و تهدید شده است، گفت: وضعیت شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و شرکت های تابعه بغرنج است.

به گزارش ایسنا، سیدمجتبی محفوظی در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس، ضمن محکوم کردن سوزاندن و به آتش کشیدن قرآن، در توضیح سوال خود از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره علت بی برنامگی در شرکت شستا و تاپیکو گفت: سخن واضح و شفاف و صریح از امامین انقلاب این است که مجلس مکلف است دولت ها را به راه راست بیاورد؛ این یعنی مجلس جای تعارفات نیست بلکه جای بیان حرف حق و راست است.

وی خطاب به رییس مجلس شورای اسلامی گفت: من مظلومانه سوالم را به صحن علنی مجلس رساندم؛ از روزی که سوالم در دستور مجلس قرار گرفت تحت انواع فشارها برای پس گرفتن سوالم بودم. دست همکارانی که خواستند سوال را پس بگیرم می بوسم و همه آن ها محترم هستند اما وظیفه ما این است که کم کاری و ضعف مدیریت را مطرح کنیم وگرنه عناد و حب و بغضی وجود ندارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنده تهدید شدم اگر سوالت را پس نگیری به ضررت تمام می شود؛ الحمدلله سوال به جریان افتاد و پس هم نگرفتم و به رای هم خواهم گذاشت.

محفوظی در ادامه خطاب به وزیر کار گفت: آیا آمارهایی که مطرح کردید، دارای سند و مدرک است؟ پیگیری ها و بررسی هایم برعکس این آمار را نشان می دهد. همچنان مسیر وزیر قبلی وجود دارد.

وی افزود: وضعیت شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و شرکت های تابعه بغرنج است؛ مجموعه حوزه داروسازی، کشت، دامپروری، پتروشیمی، عمرانی، شرکت مس، سلامت و پاسارگاد هم چنین وضعیتی دارند.

نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با طرح این پرسش که آیا نظارتی بر وضعیت مالی و اقتصادی سازمان تامین اجتماعی وجود دارد، گفت: این وزارتخانه یک مجموعه وسیع است و قطعا باید مدیران و معاونان آن تحت امر وزیر باشند پس در گام اول بهتر بود که آقای مرتضوی مدیران خود را هماهنگ می کرد. وقتی این کار صورت نمی گیرد ما از وزیر سوال می کنیم.

به گفته وی، مدیریت مالی و سرمایه گذاری شرکت، فرآیند خرید و فروش داخلی و خارجی، نحوه مدیریت دارایی ها و اجاره آنها، اخذ تسهیلات و پرداخت شرکت های تابعه و همچنین تضامین بازپرداخت و انجام حواله های ارزی، بررسی نحوه انتصابات و ترکیب اعضای هیات مدیره در برخی شرکت ها، نحوه بکارگیری مشاوران، عضویت اعضای هیات مدیره ها به صورت همزمان در شرکت های مختلف، بررسی حقوق و مزایای معاونان و تخلفات همه به نظارت نیاز دارد.

محفوظی با بیان اینکه مدیریت بخش حقوقی همچون تعداد دعاوی حقوقی به بررسی نیاز دارد، گفت: نحوه تناسب اعضای هیات مدیره در برخی شرکت ها فاجعه است؛ این افراد هیچگونه تناسبی با فعالیت شرکت ها ندارند و برخی افراد همزمان در چند شرکت عضو هیات مدیره هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha