• یکشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402050100213
  • خبرنگار : 71282

جذب بیش از ۱۱ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی توسط کاریابی‌ها

جذب بیش از ۱۱ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی توسط کاریابی‌ها

بر اساس گزارش‌ها ۹۳۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در سراسر کشور تا سال گذشته ایجاد شده و بیش از ۱۱ هزار و ۶۰۰ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی از طریق کاریابی‌ها جذب بازار کار شدند.

به گزارش ایسنا، ورود به عرصه کار در زندگی هر فرد یکی از مهمترین مراحل زندگی او به شمار می‌رود. افراد برای بقای خود و استقلال مالی به کار و تلاش و کسب درآمد نیاز دارند. در این بین یافتن شغل مناسب که بتواند ضمن تامین درآمد و رفع نیاز مالی موجب رضایت شغلی فرد شود، دغدغه بسیاری از افراد است از این رو شناسایی استعدادها و توانایی‌های افراد برای پذیرش یک شغل از اهمیت بالایی برخوردار است.

وجود ۱۳۰۰ دفتر مشاوره شغلی و کاریابی داخلی و به کارگماری ۱۱ هزار و ۶۶۶ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی جوینده کار در سال ۱۴۰۱ از مهمترین اقدامات معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار در سال گذشته بوده است.

در این بین مشاوره شغلی می‌تواند در رفع این دغدغه و تامین نیاز فرد به شغل موثر واقع شود لذا مراکز کاریابی و موسسات مشاوره شغلی از این جهت نقش موثری در ارتباط میان کارجویان و کارفرمایان و کاهش نرخ بیکاری کشور دارند.

به اعتقاد کارشناسان کاریابی‌ها سهم بسزایی در تامین نیروی کار مورد نیاز بنگاه‌ها و معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان و جوانان دارند.

بر اساس گزارش‌ها وجود ۱۳۰۰ دفتر مشاوره شغلی و کاریابی داخلی و به کارگماری ۱۱ هزار و ۶۶۶ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی جوینده کار در سال ۱۴۰۱ از مهمترین اقدامات معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار در سال گذشته بوده است.

چنانچه طبق اعلام محمود کریمی بیرانوند - معاون اشتغال وزیر کار تا پایان سال گذشته ۹۳۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در سراسر کشور راه‌اندازی شده و ایجاد این مراکز با هدف پایدارسازی اشتغال از طریق ارائه مشاوره‌های تخصصی به متقاضیان ایجاد کسب و کار به ویژه دانش آموختگان دانشگاهی صورت گرفته است.

به گفته وی کاریابی‌ها حلقه واسط بین کارفرما و کارجو هستند و بیش از ۱۰۰۰ کاریابی غیر دولتی و مرکز مشاوره شغلی در کشور فعالیت دارند.

جذب بیش از ۱۱ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی توسط کاریابی‌ها

جذب بیش از ۱۱ هزار فارغ التحصیل دانشگاهی توسط کاریابی‌ها

گزارش مرکز برنامه‌ریزی و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعداد جویندگان کار و فرصت‌های شغلی معرفی شده توسط کاریابی‌ها در سال ۱۴۰۰ حاکی از آن است که تعداد کل جویندگان کار ثبت‌نام شده ۲۲۵ هزار و ۶۸ نفر بودند که از این تعداد ۴۱ هزار و ۵۵۵ نفر به ثبت نام در مراکز خدمات اشتغال یا کاریابی‌های دولتی اقبال نشان دادند و بیش از ۱۸۳ هزار و ۵۰۰ نفر از ثبت‌نام در کاریابی‌های خصوصی استقبال کردند. ۵۸ هزار و ۸۶۲ نفر از کارجویان ثبت نام کرده از طریق دفاتر کاریابی خصوصی و ۲۴ هزار و ۷۰۵ نفر توسط مراکز خدمات اشتغال (کاریابی‌های دولتی) به کار گمارده و جذب بازار کار شده‌اند.

به گزارش ایسنا، طبق آمارها بیش از ۵۰ درصد نیروی کار مورد نیاز در کشورهای توسعه یافته توسط موسسات کاریابی جذب می‌شوند و نقش کاریابی‌ها در بازار کار این کشورها به مراتب پررنگ تر است. کاریابی‌ها به عنوان بازوان اجرایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌توانند در یافتن شغل و ایجاد بانک اطلاعات کارفرمایان جویای نیروی کار و افراد کارجو نقش آفرین باشند. با توجه به آمار فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار و لزوم تامین فرصت‌های شغلی برای کارجویان و دانش آموختگان و ساماندهی بازار کار ضرورت استفاده از ظرفیت مراکز کاریابی بیش از پیش احساس می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha