• یکشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۶:۵۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402050100019
  • خبرنگار : 50060

باتری ماشین چقدر دوام می‌آورد؟

باتری ماشین چقدر دوام می‌آورد؟

ایسنا/قزوین مکانیک‌ها اغلب به شوخی می گویند که پاسخ این سؤال این است: تا زمانی که کار نکند. در حالی که این پاسخی نیست که باعث اطمینان خاطر شود، اما حقیقتی در آن وجود دارد. هنگام تعیین طول عمر باتری، متغیرهای زیادی به کار می‌روند.

برخی از باتری‌ها را خریداری می‌کنید و برای سه سال یا بیشتر بدون مشکل به کار خود ادامه می‌دهید. با این حال، گاهی اوقات باتری را نصب می‌کنید و تنها پس از چند ماه از کار می افتد و دلایل متعددی وجود دارد که یک باتری می‌تواند به سرعت از بین برود، که برخی از آنها هیچ ربطی به خود باتری ندارند.

بیایید به این سؤال بپردازیم که «باطری اوربیتال چقدر دوام می‌آورد» تا پاسخ‌های معقول، نشانه‌هایی را که باید جستجو کنیم، راه‌هایی برای به حداکثر رساندن عمر باتری و موارد دیگر پیدا کنیم.

 میانگین عمر باتری خودرو باید حدود دو سال باشد، اما طول عمر کلی باتری دو تا چهار سال است. هرچه گارانتی طولانی‌تر باشد، سازنده انتظار دارد که دوام بیشتری داشته باشد. بیایید برخی از متداول‌ترین متغیرهایی را که بر عمر باتری تأثیر می‌گذارند، مرور کنیم.

کیفیت ساخت اولیه باتری

شما این ضرب المثل را می‌شناسید که «آنچه را برای آن پول می‌پردازید دریافت می‌کنید» که در مورد باتری خودرو صادق است. اگر به فروشگاه تخفیف محلی مراجعه کنید و ارزان‌ترین باتری ممکن را تهیه کنید، ممکن است قطعات و فرآیندهای تولید ضعیف‌تری داشته باشد که در مدت زمان کوتاه‌تری منجر به مشکلات باتری بیشتر شود.

سن باتری

نه، ما در مورد مدت زمان ماندن باتری در خودرو صحبت نمی‌کنیم. منظور ما این است که قبل از فروش چه مدت در قفسه فروشگاه می‌ماند. حتی در حالت بیکار نشستن در قفسه فروشگاه، باتری عمر خود را از دست می‌دهد.

اگر باتری ۵۰ آمپر اوربیتال جدیدی را از یک فروشنده معتبر خریداری کنید، می‌توانید مطمئن باشید که برای مدت طولانی روی قفسه ننشسته است. با این حال، اگر باتری را از یک مغازه کوچک با ترافیک کم خریداری کنید، این احتمال وجود دارد که در هنگام جمع‌آوری گرد و غبار، بیشتر باتری آن تمام شده باشد.

جایی که شما زندگی می‌کنید

جایی که شما زندگی می‌کنید به طور قابل توجهی بر عمر باتری ماشین تأثیر می‌گذارد، به خصوص اگر آب و هوا در معرض دمای شدید باشد. گرما یک قاتل باتری است زیرا سرعت تخریب را افزایش می‌دهد. در حالی که ما نیازی به نگرانی در مورد تابستان‌های سوزان در تهران نداریم، اگر در طول تابستان به جنوب سفر کنید، می‌توانید طول عمر باتری خود را کاهش دهید.

هر چند زیاد اعتماد به نفس نداشته باشید. باتری‌های خودرو نیز در هوای سرد هوادار شما نیستند. یک باتری کاملاً شارژ شده در زمستان‌های سرد به طور قابل توجهی ضعیف‌تر می‌شود. حتی بدتر از آن، یک باتری نیمه‌شارژ می‌تواند زمانی که دما به ۲۳- درجه سانتی‌گراد برسد، کاملاً منجمد شود.

موقعیت یابی باتری

آیا تا به حال کاپوت خود را باز کرده‌اید که باتری ۶۰ آمپر اوربیتال پیدا نکنید؟ گاهی اوقات باتری خودرو در در صندوق عقب قرار می‌گیرد. این همیشه به خاطر توزیع وزن نیست، بلکه کمک می‌کند تا باتری وسیله نقلیه شما تا حد ممکن دوام بیاورد.

انتقال باتری از محفظه موتور به محیط خنک‌تر، طول عمر آن را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد. صندوق عقب به مکانی مورد علاقه بسیاری از خودروسازان تبدیل شده است، زیرا از گرمای موتور دور است و هنوز دسترسی به آن آسان است.

نصب باتری

لرزش می‌تواند سرعت خرابی باتری خودروی شما را افزایش دهد. اکثر خودروها برای به حداقل رساندن لرزش، سیستم نگه‌دارنده باتری دارند، اما برخی از مالکان متوجه اهمیت این موضوع نیستند و هرگز آن را هنگام تعویض باتری، دوباره نصب نمی‌کنند. بدون این سخت افزار، باتری شما می‌لرزد و گاهی اوقات به شدت تکان می‌خورد، که می‌تواند در کمترین زمان منجر به از بین رفتن باتری شود.

سلامت مکانیکی خودرو

وضعیت مکانیکی ماشین شما می‌تواند تأثیر زیادی بر عمر باتری ۶۶ آمپر اوربیتال داشته باشد. باتری شما متکی به انتقال نیروی موتور به دینام است که برای شارژ باتری و کارکرد وسایل الکترونیکی در حین کار موتور، الکتریسیته تولید می‌کند

دینام معمولاً باید ۱۳.۵-۱۴.۵ ولت برق تولید کند. از این توان، تقریباً ۱۲ ولت وسایل الکترونیکی خودرو - کامپیوتر، تزریق سوخت، رادیو ماشین، فن تهویه مطبوع، چراغ‌های جلو و غیره- را راه‌اندازی می‌کند و ۱.۵ تا ۲.۵ ولت باقی مانده به عنوان شارژ تعمیر و نگهداری به باتری می‌رسد.

اگر در این سیستم خرابی وجود داشته باشد - اعم از تسمه خراب، دینام بد یا سیم کشی بد - ممکن است باتری شما شارژ کافی دریافت نکند و استرس بیش از حد را تحمل کند. این می‌تواند طول عمر باتری را کاهش دهد.

عادات رانندگی

باتری ماشین شما نیاز به شارژ تعمیر و نگهداری مکرر دارد و دینام شما می‌تواند در سفرهای میان برد و طولانی (یعنی ۱۰ دقیقه یا بیشتر) این کار را انجام دهد. با این حال، اگر معمولاً یک بار در هفته فقط پنج دقیقه به فروشگاه مواد غذایی سفر می‌کنید و ماشین خود را برای مدت طولانی در حالت نشسته رها می‌کنید، می‌توانید طول عمر باتری خود را کاهش دهید.

راه اندازی وسیله نقلیه استرس زاترین نقطه برای باتری است زیرا این تنها زمانی است که باتری ۱۰۰٪ کار را انجام می‌دهد. در غیر این صورت، باتری ۷۰ آمپر اوربیتال به عنوان یک گذرگاه و یک واحد ذخیره سازی عمل می‌کند و انرژی اضافی را از دینام می‌گیرد.

اگر وسیله نقلیه خود را روشن کنید و یک سفر کوتاه داشته باشید، باتری را تحت فشار زیادی قرار داده‌اید تا وسیله نقلیه را بدون رانندگی به اندازه کافی برای شارژ مجدد دینام روشن کنید. انجام مکرر این کار می‌تواند به طور چشمگیری عمر باتری را محدود کند.

اگر باتری شما از بین برود چه کاری می‌توانید انجام دهید؟

تقریباً برای هر صاحب اتومبیل حداقل یک بار این اتفاق می افتد: شما به سمت اتومبیل خود می‌روید، کلید را می‌چرخانید و چیزی جز کلیک یا صدای آهسته میل لنگ نمی‌خورید. این یک باتری مرده است.

بعدش چی؟ آیا باید باتری نو بخرید؟

لازم نیست. می‌توانید از باتری وسیله نقلیه دیگری برای راه‌اندازی سریع وسیله نقلیه خود استفاده کنید. این زمانی است که از یک منبع برق خارجی، مانند سیستم الکتریکی خودرو یا باتری دیگر، برای روشن کردن وسیله نقلیه خود استفاه می‌کنید. از آنجا، دینام وسیله نقلیه شما می‌تواند کار را به دست بگیرد.

ماشین شما اغلب درست روشن می‌شود و از آن نقطه به بعد به خوبی کار می‌کند. با این حال، گاهی اوقات یک شروع سریع کافی نیست و باید باتری ۷۴ آمپر اوربیتال خود را تعویض کنید. چیزی که معمولاً در این مورد اتفاق می‌افتد این است که وسیله نقلیه به خوبی روشن می‌شود، اما به محض جدا کردن کابل‌های جامپر یا پرش پک می‌میرد.

انتهای رپورتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha