• شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402043119716
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم:

به دنبال ایجاد منطقه آزاد مشترک قشم و آلماتی هستیم

به دنبال ایجاد منطقه آزاد مشترک قشم و آلماتی هستیم

ایسنا/هرمزگان معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: در جلسه‌ای با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و نماینده اتاق بازرگانی ایران در قزاقستان در منطقه آزاد آلماتی موضوع ایجاد منطقه آزاد مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

منصور عظیم‌زاده اردبیلی صبح امروز (۳۱ تیرماه) در تشریح این خبر با بیان این مطلب، اظهار کرد: در حاشیه دومین نمایشگاه معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت‌های دو منطقه آزاد قشم و آلماتی قزاقستان جهت گسترش همکاری‌ها بررسی شد.

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این جلسه بررسی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود با هدف توسعه همکاری‌های مشترک اقتصادی و همچنین تسهیل شرایط برای توسعه تجارت میان این دو منطقه آزاد بود.

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد: فعال کردم دیپلماسی تجاری، توسعه صادرات، سرمایه‌گذاری‌های مشترک و ارتقاء حجم تجارت خارجی از اهداف مهم توسعه روابط میان منطقه آزاد قشم و کشور قزاقستان است.

عظیم زاده اردبیلی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با حضور پررنگ فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی از کشورهای افغانستان،‌ پاکستان، قزاقستان و روسیه شاهد علاقه‌مندی گروه‌های اقتصادی مختلف جهت آشنایی با ظرفیت‌های منطقه آزاد قشم هستیم.

وی در پایان با اشاره به ارائه ۱۰۰ بسته فرصت‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد قشم در این نمایشگاه، عنوان کرد: فرصت‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد قشم در مجموع به ارزش هفت میلیارد دلار در حوزه پروژه‌های نفت و انرژی و ۲۵ هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال برای معرفی به سرمایه‌گذاران به دو زبان فارسی و انگلیسی در این نمایشگاه در اختیار علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاران قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha