فرهاد بهشتی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اجرت سرویس کاران برای سرویس و تعمیر دستگاههای برودتی و ماشین لباسشویی و ظرفشویی به تناسب قیمتها بالا نرفته است. این در حالی است که قیمت برخی لوازم مثل کمپرسور به تناسب نرخ ارز بالا رفته است. به طور کلی حدود ۷۰ درصد از قطعات مورد استفاده در این بخش وارداتی است و از نوسانات قیمتی ارز تاثیر گرفته است.
رئیس اتحادیه صنایع برودتی استان تهران با بیان اینکه نرخ اجرت تعمیرکاران باید با هماهنگی اتاق اصناف صورت گیرد، گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات با تکنسینها همین اجرتها است و افزایش قیمت قطعات چالشی برای این صنف است. به دنبال راه حلی هستیم که هم حقوق مصرف کننده حفظ و هم مشکلات تعمیرکاران برطرف شود.
او در ادامه به شهروندان توصیه کرد که از خدمات ایمن واحدهای صنفی دارای پروانه کسب استفاده کنند و گفت: تعمیرکاران غیرمجاز فضای تعمیر در خانهها را ناامن کردهاند؛ بنابراین تاکید دارم مردم از واحدهای صنفی مجوزدار خدمات مورد نیاز را دریافت کنند. لیست واحدهای صنفی مجاز برای ارائه خدمات در سایت esp.ir معرفی شده است.
بهشتی با بیان اینکه نرخ تعمیر کالاهای مختلف متفاوت است، اظهار کرد: اجرت تعمیرکاران در سال جاری حدود ۳۰ درصد افزایش یافته، اما نسبت به قیمت قطعات کافی نیست.
وی همچنین گفت که اکثر قطعات کولر گازی وارداتی است و برندهای محدودی هم مونتاژ میشوند.
انتهای پیام
نظرات