• پنجشنبه / ۲۹ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402042918858
  • خبرنگار : 50455

پدر شعر آئینی در قم تجلیل شد

پدر شعر آئینی در قم تجلیل شد

ایسنا/قم مراسم بزرگداشت شعر آئینی و تجلیل از محمدعلی مجاهدی پدر شعر آئینی با حضور جمعی از شاعران، هنرمندان و مسئولان در قم برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مراسم بزرگداشت شعر آئینی و تجلیل از محمدعلی مجاهدی پدر شعر آئینی شامگاه ۲۸ تیرماه با حضور جمعی از شاعران، هنرمندان و مسئولان در قم برگزار شد.

در ابتدای این نشست که با اجرای شاعر آئینی سید محمدجواد شرافت همراه بود، دکتر حسین محمدی مبارز ضمن بزرگداشت روز شعر آئینی و سخنانی در تجلیل از استاد مجاهدی دبیر دائمی دبیرخانه شعر آئینی، شعری با موضوع حضرت حر قرائت کرد.

در ادامه ناصر فیض شاعر و مدیر دفتر حفظ و اشاعه زبان فارسی ضمن قرائت یکی از اشعارش، ‌ خاطراتی از محمدعلی مجاهدی متخلص به پروانه را برای حاضران بازگو کرد.

مجاهدی جمع بین شریعت و طریقت است

محمود حبیبی کسبی مسئول دفتر شعر آیینی حوزه هنری نیز درباره محمدعلی مجاهدی گفت: شاعران شناخته شده‌ای در این جلسه حضور دارند که از مکتب استاد برآمدند و قد کشیدند؛ یکی از حسرت‌هایم این بود که کمتر از محضر استاد استفاده کردم و به دوستان شاعر قمی رشک بردم که چنین از محضر ایشان استفاده کرده‌اند.

همچنین یوسفعلی میرشکاک در وصف محمدعلی مجاهدی، گفت: ایشان جمع بین شریعت و طریقت هستند. استاد، شاعر تربیت می‌کنند و انجمن شاعران گرد ایشان به معنی اولای کلمه شاعر هستند؛ دورا دور مرید ایشان بودم و هستم.

در ادامه با حضور رئیس حوزه هنری استان قم و جمعی از شاعران پیشکسوت حاضر در جلسه هدایایی از جمله تابلویی به خط مسعود نجابتی تقدیم محمدعلی مجاهدی شد. 

انسان در مراحل رشد باید به استحقاق برسد

در پایان پدر شعر آئینی ضمن تشکر از برگزار کنندگان و حاضران تصریح کرد: انسان در مسیر معنویت و رشد باید به مرحله استحقاق برسد؛ اگر سالکی به این مرحله برسد غیرممکن است که وصل خدا نصیبش نشود. استحقاق هم با سحرخیزی، شب زنده‌داری، عشق به خدا و خلوت با او، با این نگاه که خدا ناظر اوست، ‌ حاصل می‌شود؛ باید با خدا آشتی کرد، خداوند انسان را دوست دارد پس چرا ما از او دور باشیم.

وی تصریح کرد: رحمانیت خدا حد ندارد اما رحیمیتش نصیب بندگان خاصش می‌شود؛ مَنّیت، شهرت و درآمد، بین ما و خدا فاصله انداخته است. اضطراری باید در ما ایجاد شود و از کثرت‌گرایی دور شویم؛ راه، راه راز آلودی‌ست چرا که دنیا دنیای راز آلودی‌ست.

همچنین سید محمدجواد شرافت یادآور شد: در آینده نزدیک مجموعه اشعار «ایستاده باید مرد» سروده محمدعلی مجاهدی به همت حوزه هنری قم منتشر خواهد شد؛ مجموعه‌ای سه جلدی از زندگی‌نامه ایشان هم توسط حوزه هنری قم در دست تدوین است و امیدواریم به زودی شاهد انتشار آن باشیم.

گفتنی است، در این مراسم برخی از شاعران حاضر در جلسه از جمله؛ محمدجواد الهی‌پور، مرتضی آل کثیر، محمد غفاری، حسن خسروی وقار، ‌ احمد علوی، سید مهدی موسوی، ‌ علی‌اصغر شیری، راضیه مظفری و شهاب الدین خالقی به شعرخوانی پرداختند؛ علی خالقی و سید حمید رضا برقعی نیز از جمله حاضران در این جلسه بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha