• چهارشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۸:۰۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402042818653
  • خبرنگار : 50201

همایش استارت آپی با رویکرد صنایع دریایی در نوشهر برگزار شد

همایش استارت آپی با رویکرد صنایع دریایی در نوشهر برگزار شد

ایسنا/مازندران همایش رویداد استارت آپی ایده ها وطرح های خلاقانه رویداد با حضور اندیشمندان ، فناوران و شرکت های دانش بنیان و با محورهای رویداد صنایع دریایی، فناوری اطلاعات، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، گردشگری دریایی و سلامت دریایی با حضور مقامات کشوری، استانی در محل تالار خوارزمی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر برگزار شد.

"حسن خیریان پور" معاون‌هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران امروز در این همایش با اشاره به تخصیص ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای شرکتهای دانش بنیان، گفت: برای دستیابی به رشد اقتصادی لازم است بااستفاده از فناوری نوین و توسعه دانش بنیان به اهداف دست یابیم .

وی افزود: شرکتهای دانش بنیان در حوزه ارتقاء بهره وری، تعدیل هزینه ها، کاهش هزینه های تولید و صادرات محور کردن کیفیت محصولات تولیدی بسیار اثر گذار هستند و استفاده از فناوری نوین می تواند بهره وری را ارتقاء دهد.

خیریان‌ پور با اشاره به اینکه در حوزه های مختلف اعم از کشاورزی، صنعت و معدن، گردشکری و صنایع دستی، خدمات فنی ومهندسی از فناوری نوین باید استفاده کرد، یادآور شد: ۸ مرکز رشد در شهرستان های مازندران ایجاد شده است همچنین از محل تسهیلات ارزان قیمت جزء دو بند "پ تبصره ۱۶" قانون  بودجه ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای توسعه فناوری وشرکتهای دانش بنیان در اختیار پارک های فناوری قرار داده شده است.

معاون اقتصادی استانداری مازندران تصریح کرد: سال گذشته تعداد شرکتهای دانش بنیان از ۹۴ شرکت به ۱۲۰ شرکت رشد یافت، همچنین محصولات دانش بنیان از ۵۵۰ به ۶۶۰ محصول دانش بنیان ارتقاء یافت.

خیریان پور فرایند صدور مجوز برای دانش بنیان شدن شرکتها را طولانی دانست و خواستار تسهیل فرایند و تفویض صدور مجوز  به استانها شد و گفت: کسانی که می خواهند مجوز صادر کنند در استان مستقر شوند و شرکتهایی که ظرفیت دانش بنیان شدن دارند مجوز صادر کنند.

همایش استارت آپی با رویکرد صنایع دریایی در نوشهر برگزار شد

وی در ادامه تاکید کرد: اگر شرکتها دانش بنیان شوند علاوه بر ارتقاء بهره وری می توانند از معافیت بیمه ای، مالیاتی، گمرکی وصادراتی بهره مند شوند.

این مسئول ادامه داد: در حوزه کشاورزی با توجه به ظرفیت‌هایی که وجود دارد ۷و نیم میلیون تن تولید محصول کشاورزی داریم که با استفاده از فناوری نوین، کاهش هزینه ها و ارتقاء بهره وری وکیفیت می توان ۷و نیم میلیون تن را به ۱۰ میلیون تن ارتقاء داد.

خیریان پور خاطرنشان کرد: اقتصاد دریا محور یکی از ظرفیت‌های مهمی است که در استان مازندران وجود دارد.

در ادامه امیر دریا دارعرشه و ستاد آریا شفقت رودسری بابیان اینکه در این رویداد استارات اپی طرح های کاربردی بسیار مفید ارسال شد، افزود: تعداد طرح های منتخب مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

وی گفت: یکی از فعالیتهای ارتش جمهوری اسلامی ایران کمک‌ به مردم در برهه و عرصه های مختلف همچون سیل، زلزله، کرونا است و امروز نیز بر خود لازم ‌می دانیم در عرصه اقتصادی کار و اشتغال از ظرفیت و توانمندی اساتید و همکاران خود با همکاری در پارک علم وفناوری زمینه را فراهم کنیم تا جوانان خلاق در غرب استان و کشور از این بستر استفاده کنند.

همایش استارت آپی با رویکرد صنایع دریایی در نوشهر برگزار شد

فرمانده دانشگاه حضرت امام خمینی (ره) نوشهر از طراحی یکی از پیشرفته ترین شبیه سازها در عرصه دریایی با کمک واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت:  امروز با وجود تعداد زیادی شرکت‌های دانش بنیان در عرصه‌های مختلف شاهد افتخار آفرینی‌های زیادی هستیم.

همایش استارت آپی با رویکرد صنایع دریایی در نوشهر برگزار شد

امیر شفقت به همکاری مرکز رشد و واحدهای فناور اشاره کرد و تقویت کارهای تیمی را از جمله نیازهای شرکت‌های استارت آپی بیان کرد و گفت: خلاقانه بودن طرح‌ها و ایده‌ها و وابسته نبودن به دولت و کمک‌های دولتی از جمله ویژگی‌های شرکت‌های استارت آپی است.

فرمانده دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی (ره) نوشهر گفت: جامعه برای رفع نیازمندی‌های مختلف لازم است طرح‌های خلاق و ایده‌های نو داشته باشد.

"محمد محمدی" دبیر علمی رویداد استارت آپی نیز اظهار کرد: بیش از ۱۵۰ ایده ۶۴ ایده پذیرش شد که ۳۱ درصد در زمینه فنی مهندسی، ۲۰درصد در حوزه صنایع دریایی، ۲۴ درصد در حوزه گردشگری، ۱۲ درصد درحوزه کشاورزی است.

 وی با بیان اینکه ایده ها از سراسر کشور و از استان های مازندران، گیلان، فارس، همدان، اصفهان، کرمان، هرمزگان، آذربایجان و تهران پذیرش شدند، افزود: ۲۹ درصد شرکت کنندگان در مقطع دکتری؛ همچنین ۸۰درصد شرکت کنندگان مرد و ۲۰ درصد هم زن هستند.

در ادامه "مصطفی  صفدری" مشاور معاون فناوری وزارت علوم تحقیقات وفناوری با بیان اینکه رویداد استارت اپی طرح های خلاقانه در دو محور فناوری دریایی و منابع طبیعی وکشاورزی برگزار شد، ابراز کرد: این رویدادها به عنوان پل ارتباطی بین طرف ایده  یعنی فناوران و نوآوران با طرف تقاضا که دستگاه های اجرایی و صنایع باشند مطرح هستند.

وی افزود: امروز ایران در دنیا رتبه ۱۶ علم  در زمینه مقالات علمی، رتبه ۵۳ در بحث‌ نواوری را دارا است و فاصله در رتبه  ۱۶ در علم و۵۳ نواوری نیاز به اقداماتی همچون این رویدادها و حمایت از توانمندسازی مهارت اموزی تامین منابع مالی فناوران دارد تا این فاصله بین حوزه علم و نواوری وخلق ثروت پر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha