• چهارشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402042818629
  • خبرنگار : 50180

مدیر کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

ماندگاری قیام عاشورا هم "شور" می‌خواهد و هم "شعور حسینی"

ماندگاری قیام عاشورا هم "شور" می‌خواهد و هم "شعور حسینی"

ایسنا/کرمانشاه مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: برای ماندگاری قیام عاشورا، هم شور حسینی لازم است و هم شعور حسینی.

 حجت‌الاسلام یوسف احمدی، امروز(۲۸ تیر) در نشست خبری به مناسبت آغاز ماه محرم، با بیان اینکه عاشورا یک بعد رسانه‌ای و یک بعد شورآفرینی دارد، گفت: برای زنده نگهداشتن اسلام نه باید بگذاریم شور حسینی بخوابد و نه شعور حسینی.

احمدی با بیان اینکه روضه‌های خانگی نقش مهمی در ماندگاری قیام عاشورا دارند، گفت: در پی رونق‌دهی به روضه‌های خانگی بوده و در تلاشیم تا با شناسایی خانه هایی که در سنوات گذشته روضه داشته و هم‌اکنون مجالس روضه به پا نمی‌کنند، تاحدامکان شرایط را برای برپایی مجدد مجالس عزای حسینی فراهم کنیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۱۵۰ هیئت شاخص دارد، گفت: هیات‌های مذهبی در استان به دسته های مختلفی تقسیم بندی می‌شوند، به این ترتیب که برخی از هیات‌های مذهبی در همه ایام سال برنامه داشته و برخی صرفا در مناسبت‌های مذهبی و گروهی هم به طور خاص در دهه اول محرم برنامه دارند.

وی سپس با اشاره به اعزام ۱۵۰۰ مبلغ به نقاط مختلف استان در محرم امسال، گفت: ۲۵۰ نفر از این مبلغین اعزامی از قم بوده و مابقی بومی استان هستند.

احمدی از هیات‌های مذهبی و یا مساجدی که مبلغ ندارند، خواست از طریق اداره کل تبلیغات اسلامی پیگیر اعزام مبلغ باشند.

وی با اشاره به برپایی خیمه‌های معرفت در استان به مناسبت ماه محرم، اظهار کرد: خیمه‌های معرفت در ۱۰ مکان در شهر کرمانشاه و در شهرستان ها برپا خواهند شد تا مبلغین در این خیمه‌های معرفت پاسخگوی شهبات دینی جامعه به خصوص جوانان باشند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به تاثیرگذاری تبلیغ چهره به چهره دین در جامعه، افزود: این نوع تبلیغ می‌تواند نقش تاثیرگذاری در شبهه افکنی در مورد موضوعات و مسائل دینی در جامعه خصوصا در بین جوانان داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی برای تبلیغ نوین دین اسلام، گفت: در تلاشیم تا با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی در بحث تولید محتوا ورود کرده و شبهات جامعه را در مورد مسائل دینی پاسخ بدهیم.

احمدی اشاره‌ای هم به اقدامات خوب صورت گرفته در استان در محرم سال گذشته داشت و گفت: با همکاری هیات‌های عزاداری محرم سال گذشته پرچم عزاداری‌های حسینی تا آخر صفَر برافراشته ماند و این موضوع کرمانشاه را در محرم و صفر سال گذشته به یک حسینیه بزرگ تبدیل کرد.

وی از هیئات عزاداری خواست امسال هم همچون محرم و صفر سال گذشته پرچم عزاداری‌های حسینی را تا آخر ماه صفر بر افراشته نگه دارند.

وی اشاره ای هم به برگزاری باشکوه ویژه‌برنامه‌های عید غدیر در استان در سال جاری داشت و گفت: با درخواست از هیت‌های عزاداری برای موکول کردن کار سیاه پوش کردن شهر برای ایام محرم به بعد از عید غدیر، شاهد برگزاری ویژه برنامه‌های عید غدیر به شکلی متفاوت از سنوات گذشته در استان بودیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه ساعت شروع فعالیت هیات‌های مذهبی در دهه اول محرم از بعد از نماز مغرب و عشا و تا ساعت ۲۳ خواهد بود، گفت: به هیئات مذهبی توصیه شده از طولانی کردن مجالس عزاداری صرف‌نظر کنند.

رسانه‌های "هیات" و "نوجوان" راه‌اندازی می‌شود

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به خالی بودن ۴۸ درصد چارت سازمانی مجموعه تبلیغات اسلامی، گفت: در تلاشیم تا از طریق جریان‌سازی رسانه ای کار تبلیغ دین را با جدیت بیشتری انجام دهیم.

احمدی با اشاره به برنامه ریزی برای راه‌اندازی رسانه‌های "هیات" و "نوجوان" در راستای ارتقای سواد رسانه‌ای جامعه، افزود: در تلاشیم تا با راه اندازی این دو رسانه در جهت ارتقای سواد رسانه‌ای پای کار آمده و جامعه را در برابر شبهه‌افکنی‌های دشمنان در موضوعات مختلف دینی بیمه کنیم.

 وی با بیان اینکه در حوزه رسانه ضعف داریم، گفت: چون از نظر رسانه‌ای ضعیف هستیم در خیلی از موارد که جامعه دچار شبهه می‌شود، نمی‌توانیم ورود و مقابله قابل قبول داشته و شبهه افکنی کنیم، لذا باید با کار رسانه‌ای به جایی برسیم که وقتی هجمه‌ای می‌شود، خود مردم به دنبال حقایق بروند و فریب دشمنان را نخورند.

احمدی با اشاره به برنامه‌ریزی برای معرفی یک نفر رسانه‌ای درهر هیئت برای تشکیل رسانه هیئت، ادامه داد: استارت کار راه اندازی رسانه هیئت را زده‌ایم، به امید اینکه بتوانیم از طریق این رسانه گام‌های خوبی در جهت ارتقای سواد رسانه‌ای جامعه برداریم.

احمدی اشاره‌ای هم به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی رسانه دانش‌آموزی با همکاری آموزش و پرورش داشت و گفت: اگر بتوانیم از هر مدرسه‌ای فقط یک نفر از دانش‌آموزان را با حضور در برنامه‌های آموزشی توانمند کنیم، درواقع توانسته‌ایم یک سرباز برای اسلام تربیت کنیم که می‌تواند نقش تاثیرگذاری در آشناسازی دیگر دانش‌آموزان با دین اسلام داشته باشد.

وی یادآور شد: در استان کرمانشاه ۲۶۰ هیئت نوجوانان به نام انصارالمهدی فعال است.

زوار پیاده‌روی اربعین میهمان خانه‌های کرمانشاهی‌ها می‌شوند
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای هم به آماده شدن زیرساخت‌ها برای اربعین حسینی داشت و گفت: بنا شده خدمات زیرساختی برای یک میلیون زائر در مرز خسروی به عنوان یک مرز بین المللی که نزدیکترین فاصله به عتبات عالیات را در کشور دارد، فراهم شود. 

احمدی با اشاره به راه اندازی سامانه امداد زائر با شماره ۳۱۳۸ برای خدماترسانی به زوار پیاده روی اربعین، گفت: این سامانه در ابتدای ورود هر فردی به استان به او پیامک خوشامدگویی ارسال کرده و در بیش از ۵۰۰ نقطه برای ارائه خدمات به زوار پیاده‌روی اربعین برنامه دارد که امسال بخش‌هایی شامل بانک‌ها، درمانگاه‌ها، صرافی‌ها و... را هم برای ارائه خدمت از طریق این سامانه فعال کرده‌ایم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه اشاره ای هم به برنامه ریزی برای هدایت زوار پیاده‌روی اربعین به منزل خانواده‌های علاقمند به پذیرایی و اسکان زوار پیاده‌روی اربعین داشت و گفت: تلاش می کنیم زوار پیاده‌روی اربعین را از طریق سامانه ۳۱۳۸ میهمان خانه های مردم استان کنیم.

احمدی با اشاره به مطرح شدن پیشنهاد استفاده از ظرفیت‎‌های مداحان و سخنرانان برتر کشور در استان کرمانشاه در هنگام سفر پیاده روی اربعین، گفت: اگر حسینیه‌ای در مرز خسروی برپا شود، می‌توانیم از ظرفیت چهره‌های مطرح کشوری برای سخنرانی و مداحی بهره مند شویم.

وی ادامه داد: باید یک حسینیه بزرگ در مرزخسروی راه اندازی کنیم که از ظرفیت مداحان و سخنرانانی که از مرز خسروی راهی پیاده روی اربعین می‌شوند، برای برپایی مجالس عزای حسینی استفاده کنیم.

در موضوع عفاف و حجاب کار نقطه‌ای جواب نمی‌دهد 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به دیدگاه مجموعه تبلیغات اسلامی در خصوص مقوله عفاف و حجاب، گفت: در موضوع عفاف و حجاب کوتاهی کرده ایم و باید با دستورالعمل فرهنگی در پی حل مشکل باشیم.

وی با بیان اینکه در موضوع عفاف و حجاب کار نقطه‌ای جواب نمی‌دهد، گفت:  برای حل مشکل عفاف و حجاب باید یک زنجیره از حمایت از طراحان لباس گرفته تا تهیه مواد اولیه ارزان قیمت برای تولیدکنندگان و کارخانجات تا بازاریابی و ... تشکیل شود و تا موقعی که چنین زنجیره‌ای تشکیل نشود، نمی‌توانیم برای مقوله عفاف و حجاب اقدام کاربردی انجام دهیم.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha