حجت الاسلام علی اصغر عالی امروز در آیین اختتامیه جشنواره فن بازار و پوشاک مازندران و نخستین رویداد نوآوری صنایع خلاق پوشاک مشاغل که در دانشگاه فنی و حرفه ای فاطمه الزهرا بابل برگزار شد؛ با تسلیت فرارسیدن ماه محرم اظهار کرد: امام حسین(ع) بزرگترین معجزه تاریخ است.
وی با اشاره به اینکه ۱۲۴ هزار پیامبر مبعوث شدند تا ذات ما را به فطرت نزدیک کنند، افزود: برای هیچ انسانی به اندازه امام حسین سفره پهن، اشک ریخته و کتاب نوشته نشد او زینت عرش الهی است.
مشاور استاندار مازندران با اشاره به اینکه یکی از موارد بسیار چالش برانگیز امروز جامعه ما وحتی جامعه جهانی بحث پوشاک است که از گذشته بوده و امروزه به شکل دیگر وارد بازار شده است، تصریح کرد: نفوذ بنگاههای اقتصادی با هدف فرصت طلبی و از طرفی دشمنی هدفمندانه، ضمن سودجویی ملی، ارزش ها، فرصت ها، رسم و رسوم و فرهنگ ما را نشانه می گیرند.
وی با بیان اینکه در غرب سازمانهایی تشکیل شد که کارشان ذائقه شناسی است تا نبض کشورها را در اختیار بگیرند، افزود: آنها بررسی میکنند که چه جنسی با چه رنگ و با چه مدلی به دیگر کشورها بفرستند و در این راستا هزینه میکنند تا ذهن و ظاهر ما را در اختیار بگیرند.
این مسئول یادآور شد: در کنار جنگ اقتصادی، تهاجم ریشهای در راستای تغییر ذائقه فرهنگی ما بسیار جدی است به گونه ای که ۳۶ سرویس اطلاعاتی آمریکا در این حوزه وارد عمل شدند.
عالی گفت: رنگ ها، مدلها و چینش ها همه زبان خفته برای گفتن هستند و بعضی وقتها همین رنگهای معمولی همچون فریاد است.
وی با اشاره به اینکه رنگ درمانی یک علم است تصریح کرد: رنگ درمانی علمی است که اگر بدانیم قادریم ایراداتی را کاهش دهیم که خانواده و جامعه از آرامش بیشتری برخوردار باشند.
مشاورعالی استاندار مازندران، افزود: کوچکترین حرکات و مشاهدات در عمل و عکس العمل روح انسان تاثیرگذار است، لذا بسیاری از بیماریهای امروز ناشی از آسیب روح است.
وی با بیان اینکه مازندران قادر است امنیت غذایی ایران و ۱۲ کشور دنیا را تامین کند یادآور شد: ما می توانیم با علم دنیا را فتح کنیم.
حجت الاسلام عالی با اشاره به اینکه مازندران ۶۰۰ هزار هکتار زمین مناسب کشت بیکار دارد، گفت: گفته می شود مازندران مشکل کم آبی دارد این درحالی است که ثابت شده ۴ونیم تا ۵ میلیارد مترمکعب آب سطحی داریم که تنها کمتر از ۷ درصد آن استفاده و بقیه هدررفته و وارد دریا می شود.
وی با قدردانی از همراهی جهاد دانشگاهی در عرصههای مختلف گفت: امروزه پوشاک را به عنوان قسمتی از بازار نمی بینم بلکه بخشی از جنگ همه جانبه دنیا از لحاظ اقتصادی و مبانی ارزشی است زیرا جنس، رنگ، نخ، الیاف لباس از چه باشد بر ایده ها، آرمانها و ایده آلهای ما اثر می گذارد.
انتهای پیام
نظرات