• چهارشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402042818336
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان شرقی:

دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند خلاء کمبود نیروی کار ماهر را پُر کند

دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند خلاء کمبود نیروی کار ماهر را پُر کند

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به فعالیت صنایع مختلف در استان خاطرنشان کرد: یکی از اساسی ترین ظرفیت‌های استان وجود صنایع بزرگ و کوچک است، اما به رغم وجود این ظرفیت گاهی با فقر نیروی کار ماهر، فنی و علمی مواجه هستیم که این موضوع باعث پایین آمدن بهره‌وری صنایع می‌شود و در این میان وظیفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان این است تا با تربیت نیروی کار ماهر و علمی این خلاء را پر کند.

عابدین خرّم در دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، گفت: با تاکیدی که ریاست محترم جمهور به موضوع مهارت آموزی دارند، امیدوارم دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با توجه به زیست بوم آذربایجان شرقی در راستای مهارت آموزی گام بردارد و شاهد تحول اساسی در این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند به عنوان دانشگاه نسل چهارم نقش ایفا کند، تصریح کرد: براساس اهداف توسعه پایدار باید ملاحظات اجتماعی نیز در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد و در این راستا کوشا باشند.

وی ادامه داد: در این مرحله تمام تلاش ما این است که دانشگاه در بخش مسئولیت اجتماعی انجام وظیفه کند؛ دانشگاه در ابتدا تنها وظیفه آموزش و اعطای مدرک دارد و هنگامی که از این مرحله عبور می‌کند با همکاری صنعت و مجموعه‌های اجرایی در محیط اجتماعی نقشی فراتر ایفا می‌کند.

وی در ادامه به یکی دیگر از چالش های صنایع در استان اشاره کرد و افزود: یکی از چالش های صنایع عدم حضور اساتید دانشگاهی به عنوان افراد متخصص و مشاور است؛ باید زمینه حضور افراد علمی و اساتید دانشگاهی در صنایع فراهم شود و در ادامه کارگران و فعالین حوزه صنعت به منظور توانمندسازی و یادگیری فناوری‌های جدید و فنون علمی پا به دانشگاه گذارند.

استاندار آذربایجان شرقی در پایان، حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در جلسات شورای اشتغال را ضروری دانست و گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در جهت تربیت نیروی انسانی ماهر و علمی، می‌تواند موثر باشد؛ با برنامه‌ریزی، اراده و انسجام می‌توان تمام مشکلات را حل کرد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز با بیان اینکه مهارت آموزی یکی از نیازهای امروز در کشور است، گفت: تربیت نیروهای مهارت‌دیده لازمه رونق‌بخشی به فضای کسب و کار در کشور است و دولت سیزدهم برنامه ویژه‌ای برای آموزش مهارت در کشور دارد که در همین راستا همکاری بین وزارت علوم، صمت و کار، تعاون و رفاه اجتماعی بیش از گذشته پررنگ می‌شود.

عرفان خسرویان افزود: یکی از آسیب‌ها در بین جوانان فارغ التحصیل شده دانشگاهی، فرهنگ پشت‌میزنشینی است.

وی تصریح کرد: صنایع کوچک و زودبازده و کسب و کارهای مهارت محور می‌توانند با سرمایه گذاری اندک بیشترین تعداد اشتغال را برای جوانان ایجاد کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، وی خاطرنشان کرد: برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان از محل دومین دوره سفر رئیس جمهور، ۹۰ میلیارد تومان اعتبار تصویب شده که در بخش نوسازی تجهیزات دانشگاهی هزینه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha