• سه‌شنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402042717517
  • خبرنگار : 50455

دبیر ستاد امر به معروف استان قم:

همه نهادها باید برای احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بسیج شوند

همه نهادها باید برای احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بسیج شوند

ایسنا/قم دبیر ستاد امر به معروف استان قم، تصریح کرد: شایسته است که سخنرانان ما در این دهه ضرورت و اهمیت امر به معروف و نهی از منکر را برای جامعه تبیین کنند؛ رسانه‌ها و خادمین در هیات‌ها، مداحان و نهادهای حاکمیتی باید در تمام سال و به ویژه در این هفته برای احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بسیج شوند چرا که امنیت و مبارزه‌ با فسادها در سایه امر به معروف و نهی از منکر اقامه می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمن گرجی دبیر ستاد امر به معروف استان قم در نشست خبری که امروز ۲۷ تیرماه با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات این ستاد برگزار شد، ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام محرم، عنوان کرد: امام حسین(ع) در وصیتی که به برادرشان محمد حنفیه دارند هدف خود را از حرکت خود به سمت کوفه و قیام امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح جامعه آن روز معرفی می‌کنند.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که ما به دلیل اینکه امر به معروف و نهی از منکر ممکن است هزینه داشته باشد و مشکلی ایجاد کند از امر به معروف و نهی از منکر پرهیز می‌کنیم اما امام حسین(ع) برای این مسئله با خانواده و اهل بیت خودشان حرکت می‌کنند لذا امام با تمام وجودشان امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند.

گرجی افزود: برای نشان دادن اهمیت این مسئله امام حسین(ع) مراسم حج را رها می‌کنند لذا اهمیت امر به معروف و نهی از منکر را در عمل نشان می‌دهند؛ لذا به همین خاطر است که دهه اول محرم تا روز هفتم به عنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه همانطور که استاد شهید مطهری در کتاب حماسه حسینی مطرح می‌کنند در در دهه محرم و در بزرگداشت نهضت امام حسین(ع) که هدف شان امر به معروف و نهی از منکر بود گاهی توجهی به این مسئله نداریم.

گرجی تصریح کرد: شایسته است که سخنرانان ما در این دهه ضرورت و اهمیت امر به معروف و نهی از منکر را برای جامعه تبیین کنند؛ رسانه‌ها و خادمین در هیات‌ها، مداحان و نهادهای حاکمیتی باید در تمام سال و به ویژه در این هفته برای احیای فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بسیج شوند چرا که امنیت و مبارزه‌ با فسادها در سایه امر به معروف و نهی از منکر اقامه می‌شود.

دبیر ستاد امر به معروف استان قم با بیان اینکه شعار محوری این هفته "امر به معروف و نهی از منکر؛ نهضت حسینی جامعه متعالی" است، افزود: امر به معروف و نهی از منکر سلامت سازمانی و افزایش بهره وری، امر به معروف و نهی از منکر مسئولیت پذیری و نظارت همگانی، امر به معروف و نهی از منکر عفاف و حجاب تحکیم خانواده، امر به معروف و نهی از منکر آموزش عمومی جامعه سالم، امر به معروف و نهی از منکر شهروند مسئول بهبود سرمایه اجتماعی، امر به معروف و نهی از منکر تشکل‌های مردمی و کنش‌گری موثر و امر به معروف و نهی از منکر قانون گرایی و نظم اجتماعی را به ترتیب شعار روزهای این هفته معرفی کرد.

گرجی با بیان اینکه در این هفته برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه امر به معروف و نهی از منکر برنامه هایی در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: رونمایی از اپلیکیشن ستاد من، برگزاری همایش روسا و دبیران شوراهای امر به معروف نهادهای حاکمیتی در حرم مطهر بانوی کرامت با حضور آیت الله سعیدی رئیس شورا و استاندار قم، سخنرانی پیش از خطبه دبیران ستادها امر به معروف در نماز جمعه سراسر استان، برگزاری میز خدمت در مصلی، اجرای مسابقه رادیویی معارف به صورت ملی را از برنامه‌های هفته امربه معروف معرفی کرد.

وی در ادامه برگزاری جلسه روسا و دبیران ستادهای امر معروف سراسر استان، تجدید میثاق با حضرت معصومه سلام الله علیها و همچنین با حضرت ولی عصر(عج)، برنامه‌های آموزشی، دیدار با علما و مراجع عظام تقلید، دیدار با خانواده‌های شهدا، تجمع تشکل‌های مردمی با هدف هم‌افزایی این تشکل‌ها به عنوان بدنه مردمی ستاد، تقدیر از چهره‌های شاخص امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری گردهمایی توجیهی برای مداحان و مسئولان هیات‌های مذهبی را از دیگر برنامه‌ها دانست.

دبیر ستاد امر به معروف استان قم، تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر دو بخش دارد؛ پیگیری، سازماندهی و سیاست‌گذاری و ابلاغ برنامه‌ها که به عهده ستاد است و عملیات میدانی امر به معروف و نهی از منکر که یک وظیفه عمومی و بر عهده آحاد مردم جامعه و گروه دوم نهادهای دولتی است.

 وی ادامه داد: برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر در بوستان‌های قم شهرداری فعالیت‌های خوبی را در ۶ بوستان اصلی آغاز کرده است.

گرجی، بازرسی در سه مرحله از تمام ادارات دولتی استان در رابطه با پوشش کارکنان، استقرار تشکل‌های مردمی ما در بوستان‌ها با هدف فعالیت فرهنگی و تذکر لسانی، افزایش بیش از ۳۰۰ نفر به ناظرین خودرویی، برگزاری دوره تربیت مربی عفاف و حجاب، پیگیری و مطالبه مستمر از نمایندگان و کمیسیون فرهنگی مجلس برای رفع خلاء قانونی در حوزه عفاف و حجاب را از جمله اقدامات ستاد امربه معروف در یکسال گذشته در زمینه عفاف و حجاب دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha