• سه‌شنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1402042717483
  • خبرنگار : 50024

گلایه مردم نظرآباد از پرسه زنی سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر

گلایه مردم نظرآباد از پرسه زنی سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر

ایسنا/البرز رئیس اداره محیط زیست نظرآباد گفت: شهرداری‌ها باید با حساسیت بیشتری نسبت به عملکرد پیمانکاران جمع آوری سگ‌های بلاصاحب توجه داشته باشند تا آنها طبق قرارداد به وظیفه خود عمل کنند.

محمد محمودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه روزانه بین ۶۰ تا ۷۰ تن پسماند از شهرستان نظرآباد جمع آوری می‌شود، اظهار کرد: این پسماند به مرکز دفن زباله ملارد منتقل می‌شود؛ البته دو تن پسماند هم توسط ماشین آلات مکانیزه تنکمان جمع آوری و به مرکز حلقه دره انتقال پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: سال‌ها پیش قرار بود مرکز دفن زباله‌ای در نظرآباد ایجاد شود که به دلیل برخی موانع و مشکلات از جمله جانمایی نامناسب زمین این طرح منتفی شد.

وی توضیح داد: خوشبختانه نظرآباد مشکل جدی در خصوص جمع آوری زباله ندارد و این روند به صورت روزانه در حال انجام است.

این مسئول با اشاره به گلایه مردم در خصوص حضور سگ‌های بلاصاحب در مناطق مختلف شهری، گفت: وظیفه جمع آوری این سگ‌ها به عهده شهرداری است و بعد از جمع آوری به مرکزی ویژه در حلقه دره منتقل می‌شوند که بعد از آن واکسن‌های لازم به آنها تزریق و عقیم سازی می‌شوند.

 محمودی بیان کرد: البته برخی از این سگ‌ها بیمار هستند و امکان بهبودشان وجود ندارد که در این صورت با مرگ با ترحم، زندگیشان پایان می‌یابد.

وی ابراز کرد: مشکلی که برای جمع آوری سگ‌های بلاصاحب وجود دارد این است که سگ‌ها گاها از منطقه ای جمع آوری و بعد از چند روز در منطقه دیگر رها سازی می‌شوند که این عملا پاک کردن صورت مساله است و مشکلی از وضع موجود حل نمی‌‍‌کند.

رئیس اداره محیط زیست نظرآباد توضیح داد: شهرداری‌ها باید با حساسیت بیشتری نسبت به عملکرد پیمانکاران جمع آوری این سگ‌ها توجه داشته باشند تا آنها طبق قرارداد به وظیفه خود عمل کنند.

وی گفت: از مردم درخواست می‌شود از غذا دادن به این سگ‌ها خودداری کنند چون زاد و ولد زیاد این حیوانات اکوسیستم را به هم می‌ریزد و تهدیدی برای گونه های حیات وحش تلقی می‌شود و احتمال انتقال بیماری به آنها را بالا می‌برد.

این مسئول با بیان اینکه سگ‌ها از ابتدا به عنوان سگ گله یا سگ نگهبان با جامعه انسانی در روستاها زندگی می‌کردند، افزود: علت اصلی نزدیک شدن سگ‌ها به جامعه انسانی در شهرها، غذا رسانی مردم به آنها است.

وی تصریح کرد: سگ با این غذا رسانی، خوی سگی خود را از دست داده و با ورود به جامعه‌ی انسانی در شهرها، ممکن است گاهی در مقابل آزار و اذیت برخی افراد، صدماتی نیز وارد کنند.

محمودی با بیان اینکه باید اجازه دهیم سگ در قلمرو خود زندگی کرده و شکار کند، افزود: مردم با غذا رسانی به سگ‌ها، شرایط ایده آلی برای زندگی و تولید مثل آنها فراهم کرده و در نتیجه تعداد آنها افزایش می‌یابد پس اگر مردم و شهرداری به درستی وظیفه خود را انجام دهند، سگ‌ها آرام آرام از جامعه‌ی انسانی در شهرها فاصله می‌گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha