حسین میرزایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بحث حریق، پیشگیری بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
وی اضافه کرد: با توجه به بارندگیهای سالگذشته امسال شاهد پوشش گیاهی خوبی در مراتع بودیم و به منظور جلوگیری از حریق احتمالی تمرکز را روی نقاط بحرانی و حسال گذاشتیم.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان گفت: در بحث مهار و اطفای حریق از ظرفیت سمنها و NGO ها که بیش از ۵۵۰ نفر هستند در شهرستانها استفاده و آنها را سازماندهی کردیم.
میرزایی بیان کرد: از همیاران طبیعت در بخشهای رصد، پایش و کشف حریق استفاده شد.
وی افزود: همچنین ۱۳۰ نفر از نیروهای زبده و آموزشدیده را تحت عنوان نیروهای واکنش سریع سازماندهی کردیم تا در موقع حریق احتمالی سریعا آتش را در منطقه اطفاء و آن را مهار کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان اضافه کرد: همچنین به مرتعدارانی که دارای پروانه چرا هستند آموزشهای لازم داده و به آنها تفهیم شد که نگهداری مرتع برعهده خودشان است.
میرزایی گفت: همچنین برای مهار حریق در استان، ستاد مدیریت بحران استان و شهرستانها و فرمانداران پای کار بودند که از همکاری آنها تشکر میکنم.
وی بیان کرد: امسال ۲۴۰ هکتار از جنگل و مرتع استان دچار حریق شدند که عمدتا سطحی بودند و با تلاش همه ظرف سه تا چهار ساعت حریق اطفا شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با بیان اینکه تاکنون ۶۲ فقره حریق در استان گزارش شده است، تصریح کرد: از مجموع ۴۹۰ هکتار اراضی جنگلی و مرتعی دچار حریق شده، ۳۴۶ هکتار جنگل و ۱۴۴ هکتار مرتع بوده است.
انتهای پیام
نظرات