به گزارش ایسنا، در این رویداد، سه تیم دانشجویی از هر کشور، وارد مسابقه شده و پس از ارائه پیشنهاد انجام ماموریت فضایی توسط یک ماهواره مکعبی ۳یو و یا ترکیبی از واحدهای کمتر (جمعا ۳ یو)، در دوره آموزشی و طراحی ماهواره شرکت خواهند کرد.
پس از مرحله طراحی اولیه، یک تیم از هر کشور به مرحله طراحی دقیق و ساخت نمونه مهندسی راه خواهد یافت. هزینه سختافزاری ساخت نمونه مهندسی توسط اپسکو تامین خواهد شد.
تیمهای دانشجویی علاقهمند به شرکت در این رویداد، حداکثر تا ۸ مرداد ماه سال جاری میتوانند اسناد خود را تکمیل و به ایمیل ir.isa@IranACC ارسال کنند.
اطلاعات تیم در قالب پیوست (انگلیسی)، نامه معرفی از دانشگاه شامل نام تیم، نام سرپرست و اعضای تیم، سند پیشنهاد ماموریت (انگلیسی)، سند پیشنهاد ماموریت از اسناد ثبتنام در این مسابقه تعیین شده است.
در مرحله اول تیمها میتوانند نمونه مهندسی ماهوارههای خود را ارائه دهند، ولی در مرحله نهایی، ساخت مدل مهندسی، بر اساس دستورالعملی که توسط اپسکو ارائه خواهد شد، صورت خواهد پذیرفت.
همچنین زیرساختهای مورد نیاز جهت طراحی و ساخت ماهواره مکعبی باید در راستای تحقق اهدافی چون امکانسنجی انجام ماموریت توسط ماهواره مکعبی طبق شرایط مسابقه، دردسترس بودن زیرساختهای مورد نیاز و برآورد هزینه برای نمونه پروازی باشد.
به نقل از روابط عمومی سازمان فضایی ایران، پس از دریافت اسناد تیمها، هر یک از تیمها طی یک جلسه آنلاین اقدام به معرفی خود همراه با ارائه پیشنهاد ماموریت به زبان انگلیسی خواهند کرد.
پس از بررسی پیشنهادها و ارائه تیمها، سازمان فضایی ایران سه تیم برتر را به اپسکو معرفی میکند.
انتهای پیام
نظرات