• سه‌شنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402042717180
  • خبرنگار : 50210

مطالبه‌گری اجتماعی لازمه تحقق شهر دوستدار معلول/ ۴۱.۶ میلیارد برای مناسب‌سازی شهری اراک

مطالبه‌گری اجتماعی لازمه تحقق شهر دوستدار معلول/ ۴۱.۶ میلیارد برای مناسب‌سازی شهری اراک

ایسنا/مرکزی سخنگوی شورای شهر اراک گفت: انجام پروژه مطالعاتی مناسب سازی معابر با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان، خرید تجهیزات پارکی و ورزشی با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان، اجرای پروژه مناسب سازی معابر با اعتبار ۲۸ میلیارد تومانی از مهمترین برنامه های سال جاری در حوزه مناسب سازی شهر اراک است.

عباس خسروانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از مهمترین شعارهای محوری شورای ششم تحقق عدالت اجتماعی در شهر و فراهم کردن زمینه دسترسی آحاد شهروندان به امکانات شهری است که طی دو سال گذشته تمام تلاش خود را در این زمینه انجام داده ایم.

وی افزود: اعتقاد شورا بر این است که همه شهروندان با هر شرایطی که دارند حق بهره مندی از امکانات شهری را دارند که از آن تحت عنوان حق بر شهر یاد می شود و رویه پارلمان محلی در تصویب طرح ها و لوایح و تعریف پروژه ها همین موضوع بوده است.

خسروانی با بیان اینکه هر انسانی در این جامعه دارای محدودیت هایی است و این محدودیت ها باعث شکل گیری مفهوم جامعه شده است، گفت: ما در جامعه زندگی می کنیم تا محدودیت های خود را جبران کنیم، در واقع همین محدودیت ها باعث ایجاد مودت و محبت بین انسان ها می شود و حتی عامل ظهور و بروز استعدادهای انسان است. باید شعار معلولیت محدودیت نیست را در عمل پیاده سازی کنیم و برای تحقق این مهم نیازمند مشاوره و مطالبه گری جامعه معلولین بویژه سمن های فعال در این حوزه هستیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه شورای شهر در سال اول کاری خود اعتبارات خوبی برای اجرای پروژه مهم و کلیدی مناسب سازی معابر اختصاص داد و در سال جدید در چند زمینه برنامه و بودجه اختصاص داده است، گفت: انجام پروژه مطالعاتی مناسب سازی معابر با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان، خرید تجهیزات پارکی و ورزشی با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان، اجرای پروژه مناسب سازی معابر با اعتبار ۲۸ میلیارد تومانی از مهمترین برنامه های سال جاری در حوزه مناسب سازی است، همچنین مصوبه الزام شهرداری به پرداخت کمک هزینه سرویس مدارس کودکان استثنائی از مهمترین اقدامات شورا در این حوزه است که شهرداری نیز اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است، اما به دلیل حجم زیاد کار بر جای مانده در این زمینه، در حال حاضر با شرایط مطلوب فاصله داریم.

وی حضور مشاوران و متخصصین حوزه معلولیت را در کنار شهردار و کمیسیون های تخصصی شورای شهر یک ضرورت دانست و گفت: هیچ کس به اندازه خود معلولین از مشکلات خودشان باخبر نیستند و در نتیجه بهترین مشاوران این افراد هستند که می توانند هم در طرح مطالعاتی و هم در اجرای پروژه ها مدیریت شهری را یاری کنند و با نقدها و پیشنهادات خود به اجرای هر چه بهتر پروژه ها کمک کنند.

خسروانی تاکید کرد: اگر چه برخورداری از حقوق فطری و قانونی توام با حفظ کرامت و تلاش برای رفع هرگونه تبعیض ناروا در برخورداری از امکانات و تسهیلات شهری وظیفه شورا و شهرداری است، اما این مهم وظیفه تمامی دستگاه ها اعم از خصوصی و دولتی و عمومی نیز هست و برای رسیدن به هدف کاهش محدودیت های موجود در سطح شهر و فضاهای عمومی و رفع هرگونه خلل در شکوفائی استعدادهای افراد دارای معلولیت، همه نهادها مسئولیت دارند و ما در این زمینه نیازمند یک تعامل و هم دلی و هم افزائی هستیم.

خسروانی افزود: تا رسیدن به شهر دوستدار معلول که جامعه پذیرای حضور آنها در شهر باشد، فاصله داریم، اما اراده کرده ایم که با کمک جامعه معلولان این فاصله را هر ساله کمتر و کمتر کنیم و تحقق این مهم در گروی مطالبه گری و حضور مستمر سمن ها و مهمتر از همه اقدامات فرهنگی و رسانه ای است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha