کارشناسان و مدیران دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بررسی صدها محصول غذایی تولیدی در فارس، برترینهای صنعت غذا را در این آیین، معرفی کرده و در حضور مقامات کشوری، استانی و نمایندگان مجلس از آنها قدردانی کردند.
بر اساس بررسیهای کارشناسانه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، شش عنوان برتر به «رامک» رسید و نام این شرکت به عنوان یکی از برندهای معتبر در سطح کشور، پرآوازهتر شد.
در حوزه واحدهای تولیدی برتر، شرکت فراوردههای لبنی رامک و رامک بیتا خوش درخشید و عنوان برتر به این دو شرکت رسید. نه تنها واحدهای تولیدی بلکه «رامک» در حوزه سردخانه، انبار و پخش نیز عنوان برتر را کسب کرد. همچنین عنوان مسئول فنی منتخب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به «رامک» رسید.
کیفیت محصولات، رعایت موازین استاندارد، تلاش مستمر برای افزایش سطح کیفی محصولات، رعایت تمام موازین بهداشتی، استفاده از مواد اولیه مرغوب، راهاندازی خطوط تولید مطابق با بهترین تکنولوژی روز دنیا، رعایت همه اصول تولید در پروسه فراوری شیر و محصولات لبنی و همچنین ایجاد دسترسی مناسب مردم به این محصولات باعث شد امسال نیز «رامک» به روال چند سال اخیر، چندین عنوان برتر کسب کند.
رامک، یکی از بزرگ ترین شرکتهای لبنی کشور است که با دریافت روزانه حدود ۶۰۰ تن شیر خام و تبدیل آن به بیش از ۱۲۰ نوع محصول لبنی مطابق با انواع سلایق، در تامین محصولات لبنی مورد نیاز مردم و ارتقای سلامت آنان نقش مهمی دارد.
مدیریت و کارکنان شرکت رامک بر این باور هستند که هیچ چیز برای آنها در منشور اخلاقی به عنوان یک شرکت تولید کننده محصولاتی که با سلامت مردم سر و کار دارد، مهمتر از اعتماد مشتریان به همراه سلامت و تندرستی جامعه نیست.
گفتنی است، در گردهمایی فعالان صنعت غذا در جنوب کشور که در قالب همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا با حضور مقامات کشوری، استانی، نمایندگان مجلس و همچنین فعالان صنعت غذا برگزار شد با اعلام ۶ عنوان برتر «رامک» از مدیریت و کارکنان این شرکت با اهدا لوح و تندیس جشنواره تقدیر شد.
انتهای رپرتاژآگهی
نظرات