• دوشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402042616435
  • خبرنگار : 71560

حاجی‌دلیگانی: طرح نحوه برگزاری آزمون سراسری در دستور کار مجلس قرار گیرد

حاجی‌دلیگانی: طرح نحوه برگزاری آزمون سراسری در دستور کار مجلس قرار گیرد

یک عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی خواستار در دستور کار قرار گرفتن طرح نحوه برگزاری آزمون سراسری در صحن مجلس شد و از سوی دیگر از عملکرد قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری پیرامون نحوه اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در تذکری در جلسه علنی امروز مجلس بیان کرد: طرحی در تاریخ ۱۴۰۱.۰۸.۲۲ به صورت یک فوریتی پیرامون نحوه برگزاری آزمون سراسری در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و در تاریخ ۱۴۰۲.۰۲.۱۸ گزارش کمیسیون آموزش پیرامون این طرح یک فوریتی آماده شد که براساس مواد ۱۵۹ و ۱۶۰ آیین‌نامه مجلس، این گزارش یک فوریتی باید خارج از نوبت در مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

وی در ادامه اظهار کرد: این طرح به نحوه برگزاری آزمون سراسری بر می‌گردد، اکنون که از آزمون سراسری امسال نیز عبور کردیم باید این طرح در دستور کار قرار گیرد.

نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در اخطاری بیان کرد: قوه قضاییه که مسئول نظارت بر حکم اجرای قوانین است باید خود به قانون عمل کند. براساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار،‌ مجلس یک تکلیف قانونی برعهده قوه قضاییه گذاشت. کانون‌های وکلای دادگستری موظف شدند تا با برگزاری آزمون سازمان سنجش کشوری آنهایی که ۷۰ درصد امتیاز میانگین را کسب کردند به عنوان پذیرفته شده قبول کرده و به عنوان وکیل پروانه کارآموزی بگیرد.

وی در ادامه تاکید کرد: اما اکنون این اتفاق نیفتاده است و کانون وکلای دادگستری تهران قصد دارد ظرف دو روز آینده در دانشگاه علم و صنعت مجدد آزمون علمی برگزار کند. کسی منکر بررسی صلاحیت‌های عمومی نیست اما بعد از این‌که بعد از قانون مصوب مجلس شورای اسلامی دوباره آزمون دیگری برگزار شود خلاف مصوبه بوده و قابل قبول نیست. در خصوص سردفتران نیز همین موضوع صدق می‌کند. برگزاری آزمون مجدد علمی خلاف قانون است. رئیس قوه قضاییه باید نسبت به این موضوع توجه داشته باشد.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر حاجی دلیگانی بیان کرد: یکی از دلایل عقب افتادگی در رسیدگی به طرح نحوه برگزاری آزمون سراسری، برگزاری امتحانات بود، از سوی دیگر با دوستان در شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش نیز جلسات برگزار شده و اصلاحاتی نیز در حال انجام است اما به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت. پیرامون بحث وکلا نیز شما تحقیق و تفحصی دارید که کارهای آن در حال انجام است و بنده از قوه قضاییه این موضوع را پیگیری می‌کنم تا قانون به درستی اجرایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۶ ۱۶:۴۸

امیدوارم دروس عمومی به کنکور برنگردد تا استرس کنکور کمتر شود

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۶ ۱۷:۱۹

تروخدا عمومی برنگرده

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۶ ۱۹:۱۵

در قرن بیست و یکم و با گسترش دانشگاه ها کنکور و هر گونه آزمون ورودی معنایی ندارد،البته راهکار وجود دارد

avatar
۱۴۰۲-۰۴-۲۶ ۲۱:۳۵

همون بهتر که دروس عمومی حذف شدن