• دوشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۲ / ۰۱:۴۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402042616318
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

استاندار آذربایجان‌شرقی:

ساختار تعاونی‌ها نیازمند اصلاح و بازتعریف است

ساختار تعاونی‌ها نیازمند اصلاح و بازتعریف است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر آسیب‌شناسی بخش تعاون و معرفی الگوهای موفق این بخش، گفت: ساختار تعاونی‌ها نیازمند اصلاح و بازتعریف است که در این راستا بومی‌سازی تعاونی‌ها هم باید مورد توجه قرار گیرد.

عابدین خرّم روز یکشنبه ۲۵ تیر در جلسه شورای توسعه بخش تعاون استان، اظهار کرد: تعاونی‌ها کارکرد موفق خود را از دست داده‌اند و اگر بخواهیم این کارکرد موفق را مجددا احیا کنیم به آسیب‌شناسی و نشان دادن الگوهای موفقی که در سطح استان و کشور فعال هستند، نیاز داریم.

وی تاکید کرد: بخش عمده‌ای از تعاونی‌ها باید بتوانند مشاغل خرد، مشاغل خانگی و بنگاه‌های کوچک و متوسط را تحت پوشش قرار دهند.

خرّم با اشاره به این‌که ساختارهای معیوب تعاونی‌ها باید اصلاح شود، اظهار کرد: اگر چهره‌های موفق در هر شهر و منطقه در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعت و گردشگری شناسایی و به عنوان برند و الگو معرفی شوند، می‌توانند ساختارهای معیوب و ناکارآمد تعاونی‌ها را تغیر ماهیت دهند.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر بومی‌سازی تعاونی‌ها، گفت: باید بررسی شود که در زیست‌بوم هر شهرستان کدام تعاونی‌ها می‌توانند فعالیت کنند و پس از آن منابع و امکانات در اختیار آن‌ها قرار گرفته و متناسب با استعدادها و نیازهای موجود شبکه‌سازی انجام گیرد و نهایتا برچسب‌هایی نظیر این‌که تعاونی‌ها ناکارآمد بوده و یا محلی برای سوءاستفاده هستند باید از بین برود.

وی با تاکید بر باز طراحی الگوهای تعاونی‌ها، بیان کرد: در این بازتعریف باید موضوعات تجارت، پاسخگویی و رفع نیازهای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری مورد توجه قرار گیرد.

وی به دلایل عدم موفقیت تعاونی‌ها اشاره کرد و افزود: یکی از این دلایل این است که تعاونی‌ها کارهای خود را به صورت مستقل جلو می‌برند و از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارای اشکال هستند.

استاندار آذربایجان شرقی به واگذاری اصولی تعاونی‌ها تاکید کرد و گفت: یکی از موضاعات مهم در این حوزه، بهینه‌سازی و بازتعریف نحوه واگذاری مطابق اصل ۴۴ قانون اساسی است، در واگذاری‌ها باید اهلیت، تخصص و وضعیت مالی متقاضیان مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: برای احیای بخش عمده‌ای از کارخانجات تعطیل و راکد باید افراد متخصص را شناسایی و با تشکیل تعاونی‌ها و استفاده از معافیت‌ها و تسهیلاتی که به تعاونی‌ها اختصاص می‌یابد، اقدام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha