• یکشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۲ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402042516172
  • خبرنگار : 50300

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم خبر داد

اشتغال پایدار ۵۰۰ دانشجو در کشور در دوره اول طرح دستیار فناور

اشتغال پایدار ۵۰۰ دانشجو در کشور در دوره اول طرح دستیار فناور

ایسنا/خوزستان سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به حضور ۲۲۰۰ دانشجو در دوره اول طرح دستیار فناور، از اشتغال پایدار ۵۰۰ دانشجو در این طرح خبر داد.

دکتر امید رضایی‌فر در حاشیه نشست با روسای دانشگاه‌های خوزستان که امروز (۲۵ تیرماه) در پارک علم و فناوری خوزستان برگزار شد، با اشاره به پایان مهلت فراخوان ابتدایی دوره دوم طرح دستیار فناور اظهار کرد: برای دوره دوم طرح دستیار فناور با شرایط تغییرات و امتیازات جدید فراخوان داده شده و تا آخر این هفته تمدید شده است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: مجموعه دانشجویان از دوره کاردانی تا دکتری می‌توانند با درخواست به واحدهای فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری دوره کارآموزی شش ماهه را طی کنند و پس از آن از طرف وزارت عتف مورد حمایت مالی از سقف یک میلیون تا سه میلیون تومان قرار می‌گیرند.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص طرح دستیار فناور گفت: در دوره قبلی طرح دستیار فناور، حدود  ۲۲۰۰ نفر شرکت داشتند که نیز به اشتغال پایدار حدود ۵۰۰ نفر منجر شد. به گفته برخی از واحدها، بسیاری از مشکلات چند ساله علمی و فناوری به واسطه توان فنی دانشجویان حل شد و امیدواریم در این طرح جدید نیز شاهد ارتباط مهم اشتغال محوری با دانشگاه و صنعت باشیم.

وی در خصوص اولویت‌های این معاونت در وزارت عتف عنوان کرد: یکی از سیاست‌ها این است که بتوانیم اتصال بین دانشگاه و صنعت را از طریق پارک‌ها را ارتقا دهیم. بازیگران این حوزه ظرفیت‌های مناسبی دارند و امیدواریم با حمایت‌های مالی وزارتخانه‌ها بتوانیم این ارتباط را برقرار کنیم. یکی از موضوعات مهم، ماموریت محور کردن حوزه فناوری و هماهنگ کردن نیازها و ظرفیت‌های استان‌ها با پارک‌های علم و فناوری است.

رضایی‌فر در خصوص طرح جدید وزارت عتف گفت: در طرح ملی ترویج کارآفرینی، دانشجویان می‌توانند به واحدهای دانشگاه‌ها مراجعه و ثبت نام کنند. در این طرح دوره‌های روانشناسی، کارآفرینی، شناخت فردی و... برای دانشجویان برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان یادآور شد: امیدواریم شرکت‌های دانش بنیان با هماهنگی پارک‌های استانی بتوانند از حوزه‌های تسهیلاتی استفاده کنند البته شرکت‌های دانش بنیان معمولا با معاونت علمی ریاست جمهوری در ارتباط هستند. در استان‌ها این ظرفیت وجود دارد که سرویس‌دهی مناسبی به شرکت‌های دانش بنیان داشته باشیم کما اینکه یک چهارم شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری مستقر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha