به گزارش ایسنا، شهرام محمدی ۲۵ تیر در این دیدار ضمن با اهمیت خواندن فعالیت های دامپزشکی در ارتقاء سلامت و تأمین امنیت غذایی اظهار کرد: حوزه حساسی در اختیار دامپزشکی قرار گرفته و با توجه به اهمیت موضوع و حساسیت های مردم لازم است نظارتها نسبت به گذشته افزایش یابد.
محمدی افزود: کشاورزی و دامپروری به مفهوم واقعی در منطقه نهادینه شده و حفظ و حراست از جمعیت دامی حضور دامپزشکی قوی می طلبد.
وی با بیان اینکه جامعه هدف دامپزشکی از محروم ترین و آسیب پذیرترین اقشار جامعه هستند که باید مورد توجه قرار گیرند، ادامه داد: در بازدید های میدانی که از فعالیت های دامپزشکی در روستاها داشتهام و از نزدیک با فعالیت های آن آشنایی داشته و معتقدم که باید بدون مصلحت اندیشی اداری رسالت خود را در خدمت به مردم انجام داد.
مهدی فیضی، سرپرست اداره کل دامپزشکی استان اردبیل نیز در این جلسه ضمن تشریح وظایف حاکمیتی دامپزشکی و نقش پررنگ آن در مبارزه با بیماریهای مشترک بین انسان و دام و نیز در تضمین سلامت و تامین امنیت غذایی اظهار کرد: شهرستان مشکینشهر به لحاظ دامپروری از استعدادها و ظرفیت های بسیار مطلوبی برخوردار است و دامپزشکی با حمایت فرمانداری با تمام توان آماده است در جهت ارتقاء این ظرفیت ها و حفظ و حراست از سرمایه دامی منطقه اقدام لازم را انجام دهد.
سرپرست دامپزشکی استان با یادآوری اینکه دامپزشکی جزء دستگاههای خدمات رسان جامعه بوده و اقدامات بهداشتی آن صد در صد اعتبار محور است، خاطرنشان کرد: هرگونه سرمایه گذاری، حمایت ، افزایش و تقویت اعتبارات در این حوزه نتایج خود را در سالهای بعد به خوبی نشان میدهد.
فیضی ضمن تأکید بر گستره فعالیت های دامپزشکی و عدم همخوانی نیرو، تجهیزات و منابع با وظایف محوله خواستار توجه ویژه فرمانداری در راستای افزایش و تقویت اعتبارات دامپزشکی در پیشبرد هرچه بهتر اهداف دامپزشکی در منطقه شد.
انتهای پیام
نظرات