کامبیز راحمیپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به استقرار نیروهای امدادی در سواحل شهرستان بندرانزلی اظهار کرد: در ۴۶ کیلومتر نوار ساحلی شهرستان بندر انزلی ۶۸ نقطه خطرآفرین شناسایی شده و در روز ۶ نفر در طرح سالمسازی حضور دارند که ۴ نجاتگر و دو نفر از جوانان جمعیت هلال احمر هستند.
راحمیپور با بیان اینکه در نقاط خطرآفرین غازیان دو نفر با موتور گشت میزنند و دو نفر هم با ماشین کمکدار منطقه را پوشش میدهند، افزود: در انزلی یک گشت موتوری دو نفره با یک راننده و کمک گشت را انجام میدهند ضمن اینکه یک آمبولانس در طرح سالمسازی مستقر است، بعد از انجام کارهای طرح از ساعت ۱۱ تا ۱۴ و از ساعت ۱۵ تا ۲۰ در نقاط خطرآفرین گشت ساحلی را از پارک بادی تا طرح سالمسازی پوشش امدادی میدهد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بندرانزلی با اشاره به طرح روستایی تأکید کرد: با توجه به جمعیتی که آخر هفتهها از ساحل استفاده میکنند، روزهای پنجشنبه و جمعه که شلوغ است ماشین کپورچال که در پایگاه جادهای هست به مدت یک ساعت صبحها و یک ساعت بعد از ظهرها پوشش امدادی در نوار ساحلی از بشمن تا رودپشت را انجام میدهد.
راحمیپور با بیان اینکه یک بخش دیگر هم در اردوگاه سنگاچین است که روزی دو نجاتگر مستقر هستند تا بحث اردوهای تفریحی و گردشگری را در اردوگاه مهر هلال احمر پوشش امدادی دهند، گفت: در حوزه نظارتی با پیگیریهای فرماندار ۳۲ نفر از دستگاههای اجرایی و هیئت ناجیان غریق مامور انجام مباحث نظارتی شدند و تا سوم مهرماه سال جاری ملزم به انجام آن هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بندرانزلی با بیان اینکه از ابتدای اجرای این طرح تاکنون دو غریق از مرگ نجات داده شدند، تاکید کرد: زمان اجرای طرح سالم سازی از ششم تیرماه آغاز و تا سوم مهرماه سالجاری ادامه دارد.
راحمیپور با تاکید بر اینکه با نظارت ناجیان و نیروهای امدادی از ابتدای اجرای طرح تاکنون غریق فوت شده نوار ساحلی شهرستان بندر انزلی اتفاق رخ نداده، گفت: امیدواریم که در روزهای آتی نیز آمار صفر باشد و قطعا این امر با رعایت گردشگران ممکن خواهد بود.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۲ غریق در انزلی گزارش شده، افزود: امسال طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته پنجشنبه و جمعهها در طرح سالم سازی به مدت یک ساعت مربیان هلال احمر کمکهای اولیه را به عموم مردم به صورت چهره به چهره انجام میدهند تا در صورت بروز حادثه و رسیدن امدادگران بتوانند اقدامات اولیه را انجام دهند، هم چنین با همت جوانان جمعیت هلال احمر در بحث سلامت محور، آموزش های لازم به کودکان مسافران ارائه میشود.
وی با بیان اینکه در گذشته برخی گردشگران نه تنها به اخطارهای ناجیان گوش نمی دادند بلکه با پرخاشگری عنوان میکردند که ما برای استفاده از دریا و شنا از راه دور آمدیم، تصریح کرد: علاوه بر اینکه در سالهای اخیر این شیوه رفتاری تا حد قابل توجهی اصلاح شده امسال هلال احمر سعی کرده در بحث فرهنگ سازی استفاده از سواحل را برای مردم به صورت شفاف به طوری که آموزشی باشد و آن اقداماتی که باید برای خودشان اتفاق میافتد تا زمانی که نیروهای امدادی میرسند، اجرایی کند.
راحمیپور در پایان با تاکید بر اینکه مسافران هنگام استفاده از دریا در نقاط پیش بینی شده حاضر و اخطارهای ناجیان غریق را جدی بگیرند، تصریح کرد: ضمن اینکه بسیاری افراد از طریق رسانهها در جریان اخبار آمار فوتیهای ناشی از غرق شدگی که در اثر یک لحظه غفلت و بی توجهی رخ داده، با اهمیت موضوع و رعایت مسائل ایمنی در هنگام حضور در کنار ساحل واقف هستند.
انتهای پیام
نظرات