حشمتالله زارعی، دبیر اجرایی این همایش در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: فراخوان این همایش، ماه گذشته اطلاع رسانی شد و ۱۶ گروه آثار خود را ارسال کردند که پس از بررسی هیئت داوری، ۱۰ اثر برای اجرا در این همایش استانی انتخاب شدند.
وی با بیان اینکه گروهها ۱۰۰ اجرا را در سطح استان داشته اند، گفت: هر گروه در ۳ شهرستان استان اجرا داشتند و مدت هر اجرا بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بود. موضوعات نمایشها نیز پیرامون جوان سازی جمعیت، فرهنگ فرزندآوری و سیاستهای جمعیتی کشور بود.
زارعی با اشاره به حضور ۳ کارگردان خانم در این همایش تصریح کرد: هر گروه به طور میانگین ۴ نفر عوامل اجرایی داشت. اجراهای اراک در مکانهای عمومی پرجمعیت مانند پیادهراه امیرکبیر، پارک شهدای گمنام و سالن راهآهن و در شهرستانهای دیگر نیز در مراکز شهر برگزار شد.
دبیر اجرایی این همایش با بیان اینکه چنین اجراهایی در این سطح در استان مرکزی سابقه نداشته است، گفت: نسل جوان در این نمایشها نقش ویژهای داشتند و میطلبد که تمامی دستگاههای اجرایی استان از جمله سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری اراک همانند شهرداریهای دیگر نقاط کشور به حمایت ویژه از هنرمندان تئاتر شهر و استان بپردازند. برای این نمایشها تنها اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی از ما حمایت مالی و معنوی کرد و هیچ ارگان دیگری کوچکترین حمایتی از ما نکرد.
وی با بیان اینکه هنرمندان تئاتر استان حاضرند برای کارگران صنایع استان اجرا داشته باشند، اظهار کرد: متاسفانه پس از نامهنگاریهای فراوان هیچ صنعتی از ما دعوت به همکاری نکرد در حالی که صنایع استانهای دیگر، اسپانسر و حامی مالی و معنوی هنرمندان میشوند و اجراهای متعددی در سطح کارخانهها دارند.
انتهای پیام
نظرات