• شنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402042415129
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

این ماسک‌های گیاهی، انرژی بخش در گرما

این ماسک‌های گیاهی، انرژی بخش در گرما

ایسنا/خراسان جنوبی یک متخصص و مدرس طب ایرانی با بیان اینکه ماسک‌های گیاهی تاثیرات بیشتری نسبت به مواد شیمیایی برای سلامت و شادابی پوست دارند، گفت: برای مقابله با تاثیرات نامطلوب گرما روی پوست از ماسک گیاهی نعناع استفاده کنید.

مریم نواب‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروزه مصرف کرم‌ها و وسایل شیمیایی برای رسیدگی به پوست افزایش یافته است، اما پوشاندن صورت با انواع کرم پودر و پن کیک در طولانی مدت نه تنها باعث از بین رفتن جوش صورت و کمرنگ شدن لکه‌ها نمی‌شود بلکه بروز جوش‌های ریز پوستی و چین و چروک در ناحیه گونه، زیر چشم و اطراف لب را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه رسیدگی پوست با ماسک‌های طبیعی و ماساژ صورت پاسخ دهی بیشتری دارد، افزود: پوست آینه بدن است، پس ضمن پاکسازی درونی بدن، با اصول حفظ سلامتی طب ایرانی و اصلاح وضعیت کبد، گوارش، هورمون‌ها؛ اعصاب به صورت موضعی باید فقط صبح ها از صابون مخصوص استفاده کنید و صورتتان را ورزش دهید.

نواب زاده با بیان اینکه ماسک گیاهی باعث از بین بردن مشکلات پوستی می‌شود، تصریح کرد: ماسک آناناس، ماسک سیب و ماسک هلو برای صافی و زیبایی پوست مناسب است.

وی بیان کرد: برای پاک کردن صورتتان قبل از خواب شبانه، به خصوص اگر چرب و مستعد آکنه است از پاک کننده‌هایی مثل انواع ژل، تونیک یا شیرپاک کن استفاده کنید.

این متخصص و مدرس طب ایرانی تصریح کرد: شستشوی صورت با آب میوه‌های طبیعی در بسیاری موارد باعث از بین رفتن لک‌های پوستی و براق شدن پوست می‌شود؛ برای این منظور انگور را له کنید و آب آن را به صورتتان بمالید. پس از ۲۰ دقیقه با آب نیمه گرم بشویید؛ پس از مدتی کوتاه تغییرات در پوستتان را به روشنی خواهید فهمید.

نواب زاده بیان کرد: برای پاک کردن صورت از جوش‌های سرسیاه و زیرپوستی هفته‌ای یک بار از بخور استفاده کنید؛ اگر پوستتان چرب است بخور لیمو و نعناع بدهید. اگر پوستتان معمولی است سراغ اسطوخودوس بروید و از بابونه برای پوست خشک استفاده کنید.

وی با بیان اینکه ترجیحاً بعد از انجام بخور از هیچ نوع کرم آرایشی استفاده نکنید، اظهار کرد: اگر صورتتان خشک است با یک لایه کرم مرطوب کننده بپوشانید.

نواب زاده با تاکید بر اینکه صورتتان را ورزش دهید، اظهار کرد: ابتدا صورت را با یک لایه کرم مرطوب کننده بپوشانید، سپس به آرامی صورتتان را ماساژ دهید؛ انگشتان دست را روی گونه گذاشته و به آرامی با نرمش دایره وار به سمت گوش‌ها ببرید.

وی تصریح کرد: انگشتتان را روی صورت قرار داده و برخلاف جاذبه زمین به طرف بالا بکشید؛ انگشتان را بالای پلک گذاشته و به آرامی به گوشه خارجی بکشید و از طرفی حرکت ژاکه انجام دهید؛ ژاکه حالتی است مثل نیشگون که از دور چانه شروع شده و سپس دو طرف صورت انجام می‌شود.

نواب زاده ادامه داد: آب آناناس تقویت کننده ماهیچه‌های صورت است. خاصیت آرام سازی داشته و از خستگی پوست جلوگیری می‌کند. برای صاف و براق شدن پوست ۶۰ گرم آناناس را آب گرفته و با ۶۰ گرم مغز بادام شیرین پودر شده مخلوط کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی صورتتان به خصوص نواحی تیره بزنید.

وی خاطرنشان کرد: برای تهیه ماسک سیب، نصف سیب را رنده کرده و با یک قاشق چای خوری ماست، یک قاشق چای خوری آرد جو دو سر و دو قاشق آبلیموی تازه مخلوط کنید و نیم ساعت روی پوستتان بمالید؛ این ماسک همانند پیلینگ عمل کرده و به پاکسازی پوست کمک می‌کند؛ برای نتیجه مطلوب این ماسک را هفته‌ای یک بار روی پوستتان بمالید.

وی در مورد تهیه ماسک هلو نیز گفت: یک عدد هلو را رنده کرده و با ۵۰ گرم ماست همانند یک کرم روی صورتتان بمالید تا ۱۵ دقیقه بماند؛ مالیدن هر روزه این ماسک باعث می‌شود تا پوست هیچ گاه خشک نشود؛ ضمن اینکه تقویت کننده است و به ماهیچه‌ها استحکام می‌بخشد.

نواب زاده تصریح کرد: برای تهیه ماسک گیاهی نعناع نیز یک عدد خیار را رنده کرده و با نعناع تازه کوبیده شده و یک قاشق چای خوری آبلیموی تازه و یک عدد سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه روی صورتتان بمالید؛ این ماسک به دلیل دارا بودن خیار و نعناع نقش مفیدی در کاهش التهابات پوستی ایفا می‌کند.

وی یادآور شد: پس از انتخاب ماسک مناسب نوبت به رعایت رژیم غذایی می‌رسد؛ روزانه حداقل هشت لیوان آب مصرف کرده و حداقل هفته‌ای یک وعده به ماهی اختصاص دهید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha