به گزارش ایسنا، بررسی سایتهای مختلف توسط بیزنس اینسایدر نشان میدهد از پیشنهاد ۷.۵۰ دلار برای ۱۰۰ دنبال کننده تا ۱۹۰۰ دلار برای ۵۰ هزار دنبال کننده در اپلیکیشن "تردز" اینستاگرام، خدمات تعامل پولی و ربات فارم، بازار جدیدی را شکل داده اند.
اینستاگرام مدتها با رباتها و تعامل پولی در این اپلیکیشن مقابله کرده است. این پلتفرم سالهاست که دنبال کنندگان و پسندهای فیک را حذف کرده و حتی در دستورالعمل جامعه خود، بخشی را مربوط به این مسئله دارد.
طبق اعلام پلتفرم بازاریابی اینفلوئنسر "هایپ آدیتور"، به طور میانگین حدود ۱۳.۸ درصد از دنبال کنندگان اینستاگرام اینفلوئنسرها، به عنوان حسابهای مشکوک دسته بندی میشوند.
"تردز" به اینسایدر گفت: حسابهای مشکوک را به عنوان هر صفحهای در اینستاگرام تعریف میکند که به نظر میرسد ربات است یا از خدمات خاصی برای پسندها، اظهارنظرها و دنبال کنندگان، استفاده میکند.
اگرچه معیار تعداد دنبال کننده، همچنان عامل تاثیرگذاری است به خصوص وقتی مسئله مذاکره برای بستن قرارداد با برندها به عنوان یک اینفلوئنسر مطرح میشود اما مشخص نیست که تعداد فالوئر تا چه حد برای "تردز" اهمیت دارد.
برای شروع، فالوئرها در "تردز" به اندازه اینستاگرام یا توییتر برجسته نیستند و در خصوص الگوریتم هم رتبه بندی در "تردز"، بیشتر به محتوایی بستگی دارد که فردی با آن تعامل میکند.
آدام موسری، مدیر اینستاگرام و "تردز" در شرکت متا پلتفرم اخیرا در جوابی در "تردز" نوشت: ما پستها را سبک رتبهبندی میکنیم و توصیههایی (پستهایی از حسابهایی که دنبال نمیکنید) را در فید نشان میدهیم که به خصوص برای یک اپلیکیشن جدید پیش از این که افراد حسابهای کافی را دنبال کنند، اهمیت دارد.
بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، خرید دنبال کننده فیک در "تردز"، به رشد یک حساب یا موفقیت یک تولیدکننده محتوا کمک چندانی نخواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات